Napi friss

Angelina Jolie egyre jobban hasonlít Cameron Diazra: plasztikai sebész buktatta le

Angelina Jolie és Cameron Diaz közt az idő előrehaladtával egyre szembetűnőbb a hasonlóság.

Angelina Jolie igencsak elismert színésznőnek számít Hollywoodban, ám az utóbbi években leginkább Brad Pittel való csúnya válásuktól és az azóta fennálló botrányos viszonyuktól hangos a sajtó. Ha pedig épp nem a magánéletéről írnak, akkor a külsőjéről, akárcsak most is, amikor platinaszőkén jelent meg az idei velencei filmfesztiválon. Igaz, filmjeiben többször láthattuk más hajszínnel, parókában, de a mindig is középbarnának ismert színésznőtől ez bizony drasztikus váltásnak számít. A szőkülést valójában már tavaly nyáron elkezdte, azóta a tincsei csak egyre világosabbak lettek, jellegzetes barna frizurájának nyoma sincs. Sőt a fesztiválon készült képein első ránézésre inkább hasonlít Cameron Diazra, mint saját magára. Az összetéveszthetőséghez azonban szőke hajuk, éles arccsontozatuk és karcsú alakjuk önmagában kevés lenne. Szemfüles rajongók és plasztikai sebészek szerint mindkettőjük arca túl van már bizonyos beavatkozásokon, amiknek következtében egyre nagyobb a hasonlóság köztük, ilyen például az orrplasztika.

Angelina nem igazán vállalta fel, hogy keskenyebbre operáltatta az orrát, míg Diaz, csakis egészségügyi okokra hivatkozva, elismerte, hogy megtette, ugyanis elmondása szerint szörfbalesetek következtében többször is eltört az orra, és légzési nehézségei voltak. Cameron azt is elismerte, hogy botoxoltatott, de hozzátette, meg is bánta, mivel számára felismerhetetlenné vált az arca. Mára már elfogadta a ráncait, mi több, meg is szerette őket, mivel életének fontos, örömteli pillanataira emlékeztetik. Aztán később férje oldalán mégis látták besétálni egy szépészeti klinikára, ahonnan az arcát borogatva jött ki…

Vele ellentétben Jolie a valóban egészségügyileg szükséges mellműtétén kívül semmilyen beavatkozást nem vállal fel. Dr. Betteridge angol plasztikai sebész rendszeresen leleplezi videóiban, hogy a legnagyobb világsztárok miket csináltattak meg magukon, amiket később gyakran elhallgatnak a nagyközönség előtt. Angelina Jolie esetében a színésznő fülkagylójára hívja fel a figyelmet: a korábbi képekhez képest látszik, hogy nemcsak az alakja változott meg, hanem a fülporc egy része el is tűnt. A szakember állítja, ez egyértelmű jele a plasztikai beavatkozásnak, szerinte nyak- és arcfelvarrás nyoma lehet. Azt elismeri, hogy tökéletes munkát végzett az orvos, viszont arra is felhívja a követői figyelmét, hogy ilyen idősen nincs ennyire tökéletes genetika. Bárhogy is legyen, annyi biztos, hogy Angelina Jolie és Cameron Diaz egyre jobban hasonlítanak egymásra!

Kiemelt képek: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!