Napi friss

A fürdőszobában hozta világra gyermekét II. Erzsébet unokája

Nem minden hercegnőnek és királynőnek kellemes emlék a szülés.

Láttuk, ahogyan Katalin hercegné egy nappal a szülés után elhagyja a kórházat. Tudjuk, hogy ugyanabban a kórházban szülte meg fiait Diana is. Ám van a királyi családnak egy tagja, aki igencsak kalandos módon hozta világra a harmadik gyermekét.

Zara Tindall nemcsak II. Erzsébet unokája, hanem ezüstérmes olimpiai bajnok is lovastusában. Az egykori sportoló háromgyermekes anyuka, férje pedig a rögbijátékos Mike Tindall. Zarának már volt két kislánya, amikor a Covid alatt várandós lett a harmadik gyermekével. A kisfiú 2021 márciusában született, ám annyira gyorsan érkezett, hogy Anna hercegnő lányának nem volt ideje bemenni a kórházba, végül otthon, a fürdőszoba padlóján hozta világra a babát. „Lucas (ezt a nevet kapta a kisfiú – a szerk.) olyan gyorsan érkezett, hogy nem volt időnk bemenni a klinikára. A köldökzsinórt pedig én vágtam el – mondta az apuka a saját podcastcsatornáján. – Zara úgy viselkedett, akár egy harcos. Mi, férfiak nem is tudjuk elképzelni, min mennek keresztül a nők szülés közben” – folytatta.

Nem minden hercegnőnek és királynőnek kellemes emlék a szülés. Hogyan szültek a koronás fők 100-200 éve, és milyen VIP-szülések vannak most? Ezeket a témákat járják körbe az nlc.hu Kékvér podcast legfrissebb epizódjában.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!