Napi friss

Véres vasárnappal startolt a Sztárbox – fotókkal

Mindegyik meccs után orvosi segítség kellett a hírességeknek.

Ahogy a tavalyi évben, idén is teljes lázban tartja az országot a Sztárbox, ami kíméletlen, véres meccsekkel indult vasárnap este. Varga Ádám és Miller Dávid összecsapása először úgy tűnt, kiegyenlített lesz, ám A Tanár című sorozat sztárja már az első menteben az egyik pofontól majdnem földre került. De akkor még megrázta magát, és folytatta, a második menetben viszont olyan ütést kapott, hogy egyből hanyatt vágódott. Azonnal lefújták a mérkőzést, a színészt pedig – noha pár másodperccel később magához tért és felállt – azonnal kórházba szállították.

Fotó: Schumy Csaba

Ezután jött Hódi Pamela és Nemazalány erőpróbája, ahol egészen a második menetig fej-fej mellett haladtak, ami az állóképességet és támadásokat illeti. Ám az énekesnő a harmadik menetre teljesen kifulladt. Alig állt a lábán, így a negyedik menetet már nem vállalta be. Bár Fannit az edzői és a barátai is arra bíztatták, hogy próbálja meg, minden bizonnyal jól döntött, ugyanis percek múlva sem tudott felállni a székről, falfehér volt, és látszott, hogy orvosi segítségre van szüksége. Feladása egyúttal Pamela győzelmét jelentette, aki feladás ide vagy oda, kőkemény és méltó ellenfélként jellemezte Halastyák Fannit.

Fotó: Schumy Csaba

Utolsóként Pribelszki Norbert és Noszály Sándor lépett a ringbe, akik a köztük lévő nagy korkülönbség miatt igencsak megosztották a tippelők táborát. Valaki úgy gondolta, a színészt fiatalos energiája biztosan győzelemre viszi majd, sokan viszont a teniszezőre voksoltak a több évtizedes sporttapasztalat miatt. A végén egyhangú pontozással az évek és a sportrutin nyert, ápolásra viszont Noszály szorult. Az egyik ütésnél ugyanis kiesett a fogvédője, amit az egyik foga bánt. A meccs után vérrel teli szájjal, pöszén tudott csak nyilatkozni, és az interjú után őt is szakembereknek kellett megvizsgálniuk.

Noszály Sándor a győztes meccs után (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!