Napi friss

Pribelszki Norbi megszólalt Noszály Sándor győzelméről

25 év korkülönbség ide vagy oda, az egykori teniszlegenda még mindig jó formában van.

Pribelszki Norbinak csupán két hónapja és egy hete jutott a felkészülésre, ráadásul tartalékos versenyzőként csak rövid idővel az első élő adás előtt szembesült azzal, hogy Henry Kettner helyett ő száll ringbe a Sztárbox bajnoki övéért. A 27 éves színész az 52 éves teniszezővel, Noszály Sándorral mérte össze erejét az RTL ökölvívóműsorában.

A nehézsúly versenyőzi mindent beleadtak a küzdelembe, végül Noszály ökle bizonyult erősebbnek (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

Bár a nehézsúlyú versenyző erősen kezdett az első menetben, a másodikban látványosan megfogyatkozott az ereje, míg az egykori Nagy Ő valamivel jobban bírta szuflával. A találkozót végül egyhangú pontozással Sándornak ítélték, de a Barátok közt egykori színésze így sincs elkeseredve, büszke arra, hogy négy meneten át bírta a korábbi profi sportolóval szemben. „Két hónappal és egy héttel ezelőtt húztam fel először a bokszkesztyűt, úgyhogy tény és való, hogy hátrányból indultam a legtöbb versenyzővel szemben, de én soha nem a kifogásokat kerestem. Szerintem már az is elég tökös dolog, hogy ilyen kevés felkészüléssel is ringbe szálltam, nem futamodtam meg a feladattól. Azt viszont bevallom, hogy Sanyin eléggé meglepődtem. Nem gondoltam, hogy ennyi idősen is ilyen állóképessége van, úgyhogy le a kalappal előtte!” – mondta a mérkőzés után a story.hu-nak Pribelszki Norbi.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!