Napi friss

Molnár Gusztáv az alkoholizmus egy különleges válfajával küzd

Úgy tűnik, még nem ért véget a színész harca a periodikus alkoholizmussal.

Egészen mostanáig úgy tűnt, hogy Molnár Gusztávnak segített a komlói rehabilitációs intézetben eltöltött idő, ahová azután vonult be, hogy egy nap közölték vele az orvosok, ha így folytatja tovább az ivást, akkor már csak hónapjai vannak hátra. Ám mindezek után, az utolsó utáni pillanatban egy barátnak köszönhetően bekerült az elvonóra, ahonnan 265 nap után gyógyulófélben távozott.

Bár akkor is figyelmeztették, hogy korai még a távozása, saját felelősségére hagyta el az intézményt, és a szerelem is rátalált. Dorinával ugyanakkor a kapcsolata nem volt hosszú életű, nemrégiben a nő bejelentette, hogy 11 hónap után véget ért a kapcsolatuk. A krízisekre, ahogyan korábban is, Molnár Gusztáv most is vélhetően ivással reagált, és a nyilvánosságra került fotók tanúsága szerint minden eddiginél szörnyűbb állapotba került.

A Blikk fotókat is közzétett, amin látszik, a budapesti Corvin negyedben látták, összevert arccal egy kuka mellett fekve, majd mentő vitte el a színészt. Korábban Guszti a TV2 Tényeknek azt mondta, egy egészen különös válfajával küzd az alkoholizmusnak. De az RTL-nek is beszélt arról, hogy tinédzserkorától kezdve ájulásig itta magát többször is, ami eleinte jó tréfának tűnt, hiszen lehetett röhögni a sztorikon másnap a barátaival. Úgy tűnik, az úgynevezett periodikus alkoholizmus ismét elhatalmasodott rajta. A köznyelvben ezt az állapotot hívjuk gépszíjasnak, azaz amikor rohamszerűen iszik az alkoholista: akár hosszabb időszakokat is képes alkohol nélkül eltölteni, majd következik egy akár napokig tartó időszak, amikor szinte nem is tud magáról az érintett.

Molnár Gusztávnak tehát ismét segítségre lenne szüksége, ám egyre kevesebben tartanak ki mellette, és úgy tudni, most sem akarja belátni, hogy baj van. A barátai állítólag ismét szereztek neki helyet az elvonón, ám a színész elutasította azt. Néhány napja pedig még úgy nyilatkozott, hogy bár megviselte a szakítás, most jól van, de 2-3 évre bizonyosan szüksége van arra, hogy teljesen rendbe jöjjön…

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!