Napi friss

Csipak Péter erre a szőke bombázóra cserélte Galambos Lajcsi lányát – Szilvi és Bogi akár testvérek is lehetnének

A milliárdos üzletember le sem tagadhatná, hogy odavan a szőke hajú, babaarcú lányokért.

A 2000-es évek elején még Horváth Évával alkotott egy párt, nemrég azonban Galambos Lajcsi lánya, Galambos Boglárka mellett horgonyozott le egy darabig. A milliárdos üzletembernek, úgy tűnik, nem okoz gondot az ismerkedés, hisz alighogy szakított a szárnyait bontogató divattervezővel, máris összejött korábbi exével, Murányi Szilvia szinkronkorcsolyázóval, aki tavaly még Boginak adta át a kilincset. Most fordult a kocka!

Csipak Péter néhány évvel ezelőtt, a Miss Balaton szépségverseny döntőjén mutatkozott először a nyilvánosság előtt új szerelmével, Szilvivel, akit aztán a 25 éves szőke szépségre, az ország trombitásának lányára cserélt. Kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt eleinte nagy megdöbbenést váltott ki az emberekben, ám a közösen eltöltött hónapok, úgy tűnt, őket igazolják. Magánéletüket nem teregették ki a nagy nyilvánosság előtt, pár hónappal ezelőtt mégis együtt, kéz a kézben mutatkoztak a fiatal divattervező legújabb kollekciójának bemutatóján. Akkor úgy tűnt, nagy az összhang a szerelmesek között, a Fashion Street megálmodója pedig még egy üzlethelyiséget is biztosított Boginak Budapest legpatinásabb sétálóutcájában, amit végül júliusban, a szakításukat követően olyan gyorsasággal zárt be, ahogyan annak idején kinyitott.

Feléledt a régi szerelem (Fotó: Schumy Csaba)

Bár azt nem tudni, hogy mi vezetett a szakításhoz, de az biztos, hogy a milliárdos befektető nem sokáig gyászolta a Bogival való kapcsolatát. Alighogy véget ért a románcuk, Péter máris visszament 27 éves exéhez, akivel ismét a Miss Balaton döntőjén, augusztus 17-én vállalták fel, hogy kibékültek. Ráadásul az eseményen Lajcsi lánya is tiszteletét tette, és míg Csipak az új barátnőjével pózolt a vörös szőnyegen, addig Bogi testvére, Galambos István oldalán érkezett a gálára.

Hatalmas a hasonlóság a két nő között (Fotó: Schumy Csaba, Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!