Napi friss

Lovas Rozi gyerekkori álma vált valóra idén nyáron

A színésznő és férje úgy élték meg az elképesztő szabadság érzést, hogy közben minőségi időt töltöttek gyerekeikkel.

Lovas Rozi zsúfolt időszakon van túl: színházi bemutatók, forgatások, sorozat és filmszerepek. Dramaturg-rendező férjével, Horváth János Antallal bemutatták kettejük közös alkotását is, amelyet János rendezett, és amiben Rozi több mint másfél órán át egyedül szerepel. Az évek során megtanulták külön választani a magánéletet és a munkát, sőt úgy vélik, kapcsolatuk sokszor inkább előny, mint hátrány a közös munka során. Egy próbafolyamat mindig jár konfliktusokkal, egyet nem értéssel, de az ő esetükben amilyen hirtelen jön, olyan gyorsan meg is oldódnak ezek a problémák, hamar helyén tudják kezelni ezeket a helyzeteket.

Mivel mindketten eléggé elfoglaltak, ritkán fordul elő, hogy huzamosabb időt tudnak együtt tölteni a gyermekeikkel. Közös naptáruk van, Lovas Rozi Excel-táblázatban vezeti, hogy ki, mikor, hol, mit csinál. Ez azért szükséges, mert számukra az a legfontosabb, hogy a gyerekek élete kiegyensúlyozott és harmonikus legyen, ez pedig némi rendszerezettséget igényel. „Az én életemben egy nagyon-nagyon túlterhelt tavasz volt ez, nagyon elfáradtam a végére, és tudtam, hogy most semmi mást nem akarok csinálni, csak pihenni, de azt is valahogy így intenzíven, úgy a jó, ha történnek a dolgok” – nyilatkozta a színésznő a Fókusznak.

Rozinak régi gyerekkori álma volt egy lakóautós utazás, amit idén meg is valósítottak. Annyira felejthetetlen és feltöltő élményt jelentett számukra az a két hét, hogy családi videóikat is megosztották az útról azzal a céllal, hogy mások kedvét is meghozzák a kalandhoz. „Elképesztő szabadságérzést ad. Nem kell pakolni, igazából a házadat viszed oda, ahova szeretnéd. Az egész kempingvilág nagyon új volt nekem, de nagyon jó, családias és szabad az egész” – áradozott a házaspár a nyaralásukról. Az út állomásait előre megtervezték, mert előzetesen kellett kempinghelyeket foglalni, de a napi programokat spontán alakították ki az alapján, hogy mihez van kedvük. Veszprémből indultak útnak, majd a festői Szlovéniában tartózkodtak huzamosabb ideig. Gyönyörködtek a tájban, jártak helyi farmon, sokféle állattal találkoztak, rengeteget bicikliztek, volt, hogy Olaszországba is áttekertek. Útjukat végül Badacsonyban zárták, majd boldogan és elégedetten konstatálták, hogy nemcsak ők, de a gyerekek is nagyon jól érezték magukat.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!