Napi friss

Judy és párja hiába titkolóztak, lebuktak az énekesnő lánya előtt

Judy és Krisztián nem tudták palástolni gyengéd érzelmeiket Maja előtt.

Judy és párja, Krisztián ugyan még csak egy éve vannak együtt, az ismeretség sokkal régebbre nyúlik vissza. „5-6 éve találkoztunk először, amikor egy divatcégnél dolgoztam kereskedelmi vezetőként, és a Groovehouse-nak adtunk ruhákat fellépésekre, fotózásokra. Innen indult ez a kapcsolat, majd a románc is a későbbiekben” – mondta nevetve Krisztián a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

De sokáig nem történt közöttük semmi, mivel Judy házasságban, jelenlegi kedvese pedig párkapcsolatban élt. „Miután beláttam, menthetetlen a házasságom, kicsit kinyílt a világ, és olyan dolgokat is észrevettem, amelyeket előtte nem. De tény és való, nekem hamarabb tetszett, mint hogy ő észrevett volna. Egyszerűen jólestek a bókok, a kedves szavak” – mesélte őszintén az énekesnő.

Judy nem tagadja, sokáig vívódott, mire meghozta a döntést esélyt ad magának egy új életre, hiszen kislánya, Maja boldogsága mindennél fontosabb számára. „Valószínűleg az összes szakember belőlem élt: kineziológus, pszichológus, családállítás, mindent megjártam. És azt szűrtem le a kislányomnak is azzal teszek a legjobbat, ha új fejezetet nyitok az életemben” – vallotta be Judy.

Így is tett, bár kislánya 13 éves, érzékeny korban van, ezért is döntöttek úgy, kezdetben nem mondják el neki, Krisztiánnal már nem pusztán barátok. Azt azonban nem is sejtették, Maja már mindenről tud. „Emlékszem, mentünk valahova, Maja elöl ült Krisztián mellett a kocsiban, én pedig hátul. Folyamatosan egymást néztük, szerettük volna megpuszilni egymást, de nem lehetett, azon gondolkodtunk, hogyan kéne elmondani neki a dolgot. Egy pillanatban váratlanul megszólalt Maja, és azt mondta: ’Krisztián, miért nem csókolod már meg anyát?’” – elevenítették fel nevetve filmbeillő pillanatokat.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!