Napi friss

Nem örül a palota: Meghan és Harry nyilvánosan csókcsatáztak

Táncoltak, majd csókolóztak, videó is készült róluk.

Harry herceg és Meghan Markle ismét a figyelem középpontjába kerültek, miután meghitt és szeretetteljes fotók jelentek meg róluk a kolumbiai királyi turnéjuk során. Boldogan táncolnak, csókot váltanak egy eseményen, és le se tagadhatnák, mennyire boldogok együtt.

A hercegi pár már többször is bizonyította, hogy milyen erős a kapcsolatuk, és ezekkel a fotókon is csak megerősítik ezt. A képeken Harry herceg és Meghan láthatóan élvezik a kolumbiai vendégszeretetet, és bár egy hivatalos királyi turnén vettek részt, a fotók tanúsága szerint sikerült néhány pillanatra elfelejteniük a protokoll szigorú szabályait.

A pár mindig is híres volt arról, hogy nem riadnak vissza attól, hogy a nyilvánosság előtt kimutassák egymás iránt érzett szeretetüket, kritikusaik pedig ezt soha nem is hagyták szó nélkül. Sokak szerint a nyilvános csókjelenet például biztosan felborzolta a kedélyeket a palotában.

A helyiek salsázni tanították a hercegi párt.

Egy érzéki csók is elcsattant Harry és Meghan között.

Ez a turné különösen fontos volt számukra, hiszen Kolumbiában különböző jótékonysági eseményeken is részt vettek, ahol a helyi közösségeket támogattak. Harry herceg és Meghan Markle régóta elkötelezett hívei a jótékonykodásnak és a közösségi szolgálatnak, így nem meglepő, hogy a turné alatt is időt szakítottak arra, hogy megismerkedjenek a helyi lakosokkal, és támogassák őket.

Kiemelt kép és fotók: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!