Napi friss

Az asztrológia szerint ez áll Ben Affleck és Jennifer Lopez válása mögött

Válással ünnepelték második házassági évfordulójukat.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata több évtizedes múltra tekint vissza. Még 2002-ben találtak egymásra, akkor azonban nem jutottak el az oltárig, hiába jártak jegyben. Nem tudták kezelni felhajtást, ami kapcsolatukat övezte, ezért az esküvő előtt szakítottak. Húsz évvel később azonban a rajongók legnagyobb örömére ismét egymásra találtak. Most viszont újra véget ért a tündérmese, és bebizonyosodott, hogy volt valóságalapja a pletykáknak, miszerint válnak. Második házassági évfordulójukat már azzal ünnepelték, hogy beadták a válási papírokat… Az asztrológiai elemzések gyakran rávilágítanak olyan mélyebb, rejtett tényezőkre, amelyek egy kapcsolat sikerét vagy kudarcát befolyásolhatják, ezért megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, mi állhatott Affleck és Lopez válásának hátterében asztrológiai szempontból.

Holdjegyek és érzelmi kompatibilitás

Az asztrológiában a Hold jegye fontos szerepet játszik abban, hogy hogyan kezeljük az érzelmeinket, és hogyan viszonyulunk másokhoz érzelmi szinten. Jennifer Lopez Holdja a Skorpióban található, ami mély és intenzív érzelmekre utal. Ben Affleck Holdja pedig a Nyilasban van, ami inkább a szabadságra utal. Ez a két holdjegy érzelmi szempontból nehezen fér össze, hiszen a Skorpió Hold hajlamos a mély érzelmi kötelékekre, míg a Nyilas Hold szabadságot és könnyedséget keres. Ez a különbség hosszú távon érzelmi szakadékot képezhet.

Retrográd bolygók és karmikus kapcsolatok

Az asztrológiai elemzések szerint ha a kapcsolatok idején több bolygó is retrográd mozgásban van, az arra utalhat, hogy a kapcsolat karmikus jellegű, és régi, megoldatlan problémákat hoz felszínre. Jennifer és Ben esetében is felmerülhetett, hogy a kapcsolatuk egyfajta karmikus kapcsolat volt, ahol régi sérelmek és elfojtott érzelmek ismét előjöttek, és megnehezítették a kapcsolat fenntartását.

Szaturnusz-hatás: a tanítás és korlátozás bolygója

A Szaturnusz, amely a felelősséget, korlátozást és tanulást képviseli, fontos szerepet játszhatott a kapcsolatukban. A Szaturnusz mindkettőjük bolygójával feszültséget keltve kapcsolódik, és ez folyamatos nehézségeket, akadályokat és nyomást jelenthetett a kapcsolatban. Ez különösen igaz lehetett a hosszú távú terveikre és a közös célok elérésére.

Kiemelt képek: Getty Images, Pixabay

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!