Napi friss

Jennifer Lopez és Ben Affleck sosem lesznek boldogok együtt? Csillagjegyük elárulja!

Csillagaikban a hiba?

Jegyesek voltak, majd szakítottak, tíz év múlva viszont már eljutottak az oltárig, és örök hűséget fogadtak egymásnak. Ez akár egy tündérmese boldog befejezése is lehetne, most mégis azt pletykálják nincs minden rendben Jennifer Lopez és Ben Affleck háza táján.

Sokáig úgy tűnt, a Bennifernek is becézett sztárpárnál soha nem érnek véget a mézeshetek, hiszen úgy enyelegtek minden nyilvános megjelenésükön, akár a szerelmes tinédzserek. Csakhogy ebben az évben két hónapig egyáltalán nem mutatkoztak együtt, ami merőben szokatlan tőlük. Különösen, hogy Affleck a Met-gálára sem kísérte el pompás Schiaparelli ruhájában ragyogó nejét, és Jennifer nemrég egyedül, egy barátnőjével és a lányával, Emme-mel utazott Párizsba. Ismerősök azt mondják, Lopez és férje párterápiával próbálkozik, hogy megmentsék a házasságukat, de napi szinten annyi súrlódás van közöttük, hogy erre szerintük nincs sok esély. Március vége óta csupán egyetlen alkalommal, egy családi rendezvényen jelentek meg együtt, ez pedig nem győzte meg a rajongókat arról, hogy minden rendben van. Olyannyira nem, hogy Jennifer Lopez Mexikóban, az Atlast című filmje sajtótájékoztatóján is megkapta a kérdést, hogy mi a helyzet Bennel. Lopez látszólag nem jött zavarba a kérdéstől, de szűkszavúan csak annyit mondott az újságírónak: „Azt te valószínűleg jobban tudod.”

Mitől ilyen hullámzó a kapcsolatuk? Az asztrológusok úgy vélik, csillagjegyük választ ad a kérdésre!

Jennifer Lopez 1969. július 24-én, az Oroszlán jegyében látta meg a napvilágot. Az Oroszlán jegyűek általában magabiztosak, kreatívak és szeretnek a középpontban lenni. Lopez karrierje során mindezen tulajdonságait megmutatta, hiszen énekesnőként, színésznőként és üzletasszonyként is sikeres. Ben Affleck 1972. augusztus 15-én született, így ő is az Oroszlán jegy szülötte. Az Oroszlánok szenvedélyesek, bátor vezetők és rendkívül karizmatikusak. Affleck színészi és rendezői karrierje is jól tükrözi ezeket a jellemzőket, hiszen számos elismerést kapott munkáiért.

Két Oroszlán kapcsolata

Az azonos csillagjegyűek kapcsolata mindig különleges dinamikát eredményez. Két Oroszlán esetében a kapcsolat intenzív, szenvedélyes és tele van energiával. Mindkét fél szereti a figyelmet és a dicséretet, ami néha versengést is eredményezhet közöttük. Ugyanakkor ha sikerül megtalálniuk az egyensúlyt, akkor támogatják és inspirálják egymást.

Kihívások és Lehetőségek

Két Oroszlán kapcsolatában az egyik legnagyobb kihívás az lehet, hogy mindketten szeretnek irányítani. Ha nem találják meg a módját, hogy kompromisszumot kössenek és megosszák a figyelmet, akkor feszültségek alakulhatnak ki. Azonban ha képesek elismerni és értékelni egymás erősségeit, akkor rendkívül erős és támogató kapcsolatot építhetnek fel. Az Oroszlán jegyűek szenvedélyesek és kreatívak, ami azt jelenti, hogy kapcsolatuk tele lehet izgalommal és közös projektekkel. Jennifer Lopez és Ben Affleck közös érdeklődési területeik, mint például a filmkészítés és a zene, tovább erősíthetik kapcsolatukat. Közös munkáik során inspirálhatják egymást és új magasságokba emelhetik kreativitásukat.

Itt a vége?

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata az asztrológia tükrében különösen izgalmas. Közös szenvedélyük és kreativitásuk erős köteléket hozhat létre, de fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt az irányítás és a figyelem megosztásában. Az asztrológia szerint ha sikerül felépíteni ezt a harmóniát, akkor egy rendkívül erős és inspiráló párt alkothatnak, ha azonban nem, az állandó versengés megmérgezheti a boldogságukat.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!