Napi friss

Görög László ötven fölött lett édesapa, pedig nem akart se gyereket, se házasságot

A Família Kft. egykori sztárjának lánya már első osztályos lesz.

Czakó Julianna és Görög László Miskolcon találkoztak, de nemrég maguk mögött hagyták a várost, mert Budapestre szerződtek és költöztek. „Az egész azért történt, hogy a kislányunk, Gizike közelebb legyen a szüleimhez, akik Győrben élnek, és itt családi házban lakunk, ami kényelmesebb – mondta Julianna a Blikknek, és azt is, lányuk szeptemberben elsőbe megy, amitől az apukája meg van szeppenve. – Én még nem állok készen arra, hogy reggel 8-kor kezdődik a tanítás, így addigra oda kell érni… Át kell szervezni az életünket kicsit. Ráadásul már most mondta, hogy szeretne karatézni, zeneiskolába járni, falat mászni, és ezt mind meg kéne oldani logisztikailag. Nem lesz egyszerű, de nagy szerencsénk van vele és az életünkkel is, amióta köztünk van” – így a büszke apuka.

Görög László ma már hatvan éves (Fotó: Archívum Meglepetés/fotocentral.hu)

Hogy ez mit is jelent, arról a Bestnek meséltek. Kezdjük ott, hogy ez egyik éppen még csak járni tanult, amikor a másiknak már színpadon tapsoltak, és filmeket forgatott. „Előfordult, hogy mesélt az 1986-ban forgatott Akli Miklós című filmről, én bólogattam, és hozzátettem, igen, igen, pedig csak egy év múlva születtem meg” – mondja nevetve Julianna, aki 24 évvel fiatalabb férjénél, aki amikor találkoztak, már országosan ismert és népszerű művész volt, szerepelt az Angyalbőrben és a Família Kft.-ben is. Mégsem tett mély benyomást Julira. „Magának való volt, megközelíthetetlen, csak úgy elvolt, egy sziánál nem is beszélgettünk többet. Aztán 2014-ben a My Fair Ladyben ő kapta Higgins professzor szerepét, én Elizáét. Ahogyan a próba haladt előre, egyre jobban megkedveltük egymást, sokat beszélgettünk, nevettünk, és éreztük, ez már szerelem.”

Csakhogy a színész nős volt, és emiatt szóba sem kerülhetett köztük semmi. Az érzések azonban egyre erősödtek, de hónapokig nem volt válasz a hogyan továbbra, majd belebolondult a lelkében dúló érzelmi viharba. De ha egyszer váltani kell, akkor muszáj lépni, így érezte Laci, aki lépett is. Nem vált el haragban, volt felesége ma is jóbarátja. „Egy pubba hívott el randevúzni – folytatja a színésznő. – Elmondta, hogy az érzései nagyon erősek, és bár ezzel fájdalmat okozott, nem tudott mit tenni. De azt is elmondta, hogy túl az ötvenen elfogadta, hogy nem lesz családja, sőt nem is akar újra nősülni, nem akar gyermeket, úgy érzi kifutott az időből. Na ez az, amit egy szerelmes nő, akinek minden vágya a család, nem akar hallani.”

Nemcsak a korkülönbség veszélyeztette a boldogságukat, hanem az a tény is, hogy más életszakasznál tartottak. „Többször elbizonytalanodtunk, és szakítottunk, holott szerettük egymást. Ilyenkor mindig Laci keresett meg, ő kezdeményezett, miközben nem hitegetett azzal, hogy megváltozott a véleménye. Nem is változott ez a kislányunk, Gizike érkezéséig.” Laci és Juli őt várva, 2017 nagyszombatján házasodott össze, október 19-én pedig megszületett a kislányuk, Gizella, aki napra pontosan jött világra, és megvárta az előadásról a kórházba rohanó édesapját.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!