Napi friss

Emilio Spanyolországból hozatott pálmákat a kertjükbe

Trópusi hangulatot varázsolt gyáli házuk udvarára.

Fű nem nő Emilio és Tina lekövezett udvarában, de a pálmaerdő pazarul mutat. Mert nem ám csak egy-két egzotikus növényt rendelt otthonra Emilio, egy egész teherautónyi pálmafaszállítmány parkolt le a házuk előtt. „Egyenesen Spanyolországból, a pálmásoktól rendeltünk gyönyörűséges pálmákat – újságolja lelkesen az énekes, mi mindennel varázsolják újjá a kertet. Hozatott orsó-, háromszög-, lószőr- és kocsonyapálmát, jukkát, cikászt, kínai kendert, és Tinával együtt meg is mutatják, milyen csoda szép, egzotikus lett a Jelinek-udvar.

@emilio.tina

🌴Köszönjük a Pálmashopnak a különleges pálmákat🌴😍 #emilio #tina #vivike #dragacsaladom #emiliofamily #emiliofamilia #garden #gardenproject #kert #palmtree #palms #pálma #pálmafa #pálmashop #neked #nekedbelegyen #for #foryoupage #foryou #f #fyp #family #gardentok #palmtrees #emiliotina #kerti @Pálma Shop

♬ original sound – BLACK – BOOST 🇵🇰🏴‍☠️

Arról nem szól a fáma, mindez mennyibe került a családnak, de egy vagyon lehetett, hacsak a vállalkozó nem engedett az árból, amiért Emilio agyondicséri a közösségi oldalukon.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!