Napi friss

Emilio és Tina luxus házában jártunk: „Olyan lett az otthonunk, mint egy szálloda”

Bár rendkívül nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, most, hogy befejeződtek a munkálatok, és az utolsó bútorokra várnak, úgy érzik, megérte a sok áldozat, amit hoztak.

Decemberben volt hét éve, hogy ­Emilio és TinaBangó Margit segítségével − megvásárolta a négy plusz két félszobás gyáli luxusingatlant. Már akkor úgy érezték, megtalálták álmaik otthonát, amit a Sláger TV Drága családom című műsorában láthattunk is. Aztán teltek az évek, és egyre többször érezték a 150 nm-es házat kicsinek az alsó szint rossz elosztása, a szűk élettér miatt. Arról nem beszélve, hogy a három évvel ezelőtti felújítás során használt sötét járólapok még a rend- és tisztaságmániás Tinán is kifogtak. Már a ház eladását is fontolóra vették, végül átalakításokkal és világos színekkel újra csodás családi fészekké tették. A fehér, a bézs és a fekete az, ami most uralkodik. „Nem hívtunk lakberendezőt, mindent ketten találtunk ki” – mondja Tina.

Konyha

Amióta birtokba vették, igyekeznek bepótolni, amit nyáron kihagytak: újra szállnak az illatok az immár teljesen új színvilágú, minimál stílusú konyhában. Tina élvezi, hogy életében először végre lett hely egy konyhaszigetnek is, itt készíti elő a főzéshez szükséges alapanyagokat. A helyiség teljes felújításon ment keresztül, falakat bontottak azért, hogy nagyobb, tágasabb legyen, ami így kielégíti a család igényét. „Minden szegletéért megszenvedtünk.”

Ebédlő

A bejárati ajtón az immár 65 nm-re bővített, egyterű konyhába és nappaliba lépünk, közvetlenül jobbra az ebédlőasztal kapott helyet, amelyet a különleges, kagyló alakú székek tesznek egyedivé.

Nappali

Krémszínű, márványmintás járólapok kerültek a régi sötét helyére, ehhez egészen a fűtéscsövekig véstek és bontottak, hiszen a hatalmas méretű burkolólapok megkövetelték a tükör­sima és nyílegyenes felületeket. Az új kedvenc a krokodilmintás tapéta, illetve az olíva színű, bársony médiafal. „A legnagyobb dicséret, amit a hozzánk látogatóktól kaptunk, hogy olyan lett a házunk, mint egy szálloda. Kicsit célunk is volt, hogy azt a sok inspirációt, amit az utazásaink során gyűjtöttünk, valahogy felhasználjuk” – jegyzi meg Tina.

Lépcső a hálóba

A hálószobába vezető, szintén márványmintás lépcsőre ezúttal hófehér padlószőnyeg került. Cipővel rálépni tilos! Ami pedig a falakat illeti, a betonba mart LED-világítással érték el, hogy láthatóvá váljon a diszkrét krokodilminta a tapétán.

Titkos felső szint

A teljes felső szintet a házaspár hálószobája uralja – oda senki idegent nem engednek be, még a Story kedvéért sem mutatják meg, csak az oda vezető pazar lépcsősort.

Kiemelt kép és fotók: Olajos Piroska/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!