Napi friss

Sándor Péter a harmadik gyomorműtétjén esett át

A sármos színész egészsége is megsínylette az elmúlt hónapok kálváriáját.

Ahogy arról a story.hu is beszámolt Sándor Pétert botrányos körülmények között menesztette az Operettszínház még az év elején, ezután rajongói petícióit indítottak a maradásáért, de ezt akkor nem koronázta siker. Viszont bő egy hónappal ezelőtt robbant a hír: a rajongók megnyugodhatnak, visszakapják a kedvencüket, merthogy Sándor Péter visszatérhet a teátrum színpadára.

Látszólag tehát minden visszaállt a régi kerékvágásba, ám valójában ez mégsem teljesen igaz, ugyanis a történtek nemcsak a színész mentális, hanem a testi egészségét is megtépázták. Nemrég gyomorműtéten esett át. „Többnyire pszichoszomatikus az, ami a gyomrommal történik. Ez már a harmadik beavatkozás volt, remélhetőleg ez már jól sikerült. Nyilván genetikai okai is vannak, de a mi szakmánk egy stresszes hivatás, én pedig eleve stresszes szerepeket szoktam elvégezni, ahol nagyobb rajtam a felelősség. Ennek is köze lehet ehhez” – magyarázta Sándor Péter a Mokkában.

Mint mesélte, önmérsékletre tanította ez a nehéz periódus. „Aki ismer, tudja, hogy egy magas lángon égő ember vagyok. De még így sem kell az embernek mindenáron kinyilvánítani a véleményét, ugyanis nem mindig kíváncsiak rá. Éppen ezért a türelem és az elfogadás fontosságára hívta fel a figyelmemet ez az egész” – mondta bölcsen.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!