Napi friss

Czutor Zoltán keményen visszaszólt Májkának

Újabb sztárbalhé van kialakulóban.

Majka és Czutor Zoltán kapcsolata finoman szólva sem nevezhető felhőtlennek: a rapper és a zenész hosszú évek óta viaskodnak egymással az online térben. Ennek legújabb felvonásaként az ózdi hős néhány héttel ezelőtt egy interjúban azt mondta, nincs az a pénz, amiért vállalná a Sztárboxot, mire az újságíró felvetette, hogy a Belmondo zenekar frontembere ellen azért kiállhatna. Erre Majka csak annyit felelt, Zolinak nagy szüksége van a pénzre, neki viszont kevésbé.

A csipkelődést Czutor sem hagyta szó nélkül, és érdekes jellemrajzzal illette az X-Faktor újdonsült mentorát. „Köztünk mindig volt valami feszültség, én őt nem tartom annyira hitelesnek. Vannak ugyan jó pillanatai, de a számomra elfogadhatónál sokkal jobban keresi a közönség kegyeit. Én az életemben semmit nem csináltam azért, hogy szeressenek. Soha nem jópofiztam senkivel. Majka véleménye olyan, mintha mindig egy közvélemény-kutatáson alapulna. Ez pedig nem véletlen” – vélekedett a zenésznek a Kiskegyednek.

Konkrét példával is élt. „Vannak olyan ügyek, amelyekbe ő biztos nem mer beletenyerelni, mert nem népszerű ügyek. Ilyen például, hogy állatokat vegyünk emberszámba. Én sokkal bárdolatlanabbul vagyok őszinte és önazonos, mint ő. Sokkal kevésbé csinálok pénzért dolgokat, én hasznos dolgokat szeretek csinálni, még akkor is, ha emiatt rám zúdul a pöcegödör” – tette hozzá Czutor Zoltán.

Kiemelt képek: Olajos Piroska, Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!