Napi friss

A Nagy Ő botrányhőse is szerepelni fog a TV2 új műsorában

Kasza Tibi műsorvezetésével érkezik hamarosan a Kísértés.

A Thaiföldön forgatott realityben négy pár vállalkozik arra, hogy próbára tegye kapcsolatát. Az egzotikus környezetben húsz kísértő, tíz lány és tíz fiú tesz meg mindent azért, hogy a szerelmesek ne együtt térjenek haza. A TV2 a sajtóközleményéhez két képet is csatolt, az egyiken pedig ott pózol a tavalyi Nagy Ő-ből ismert Nati is, aki Jákob Zoli szívéért küzdött, olyannyira, hogy folyton az események középpontjában volt, sokszor provokálta a többi lányt, viselkedésével sokak ellenszenvét kiváltotta.

Nagy Ő Nati (bal oldalon) is szerepelni fog a Kísértésben (Fotó: TV2)

„Hozzám egy komoly, idősebb férfi illik, és ebben a szüleim is egyetértenek. Édesapám már régen megmondta: ’Kislányom, ha teheted, legalább egy tíz évvel idősebb palit vá­lassz magadnak!’ Hát Zoli több mint harminc évvel idősebb nálam… De ez sem engem, sem a szüleimet nem zavarja. Különben nem is lehetne megmondani a korát, elképesztő fiatalos és laza. Hú, nagyon bejön nekem! És én is neki, ezt tudom. Konkrétan én vagyok a típusa” – nyilatkozta korábban Nati a Storynak. Végül kora miatt a milliárdos nem őt választotta, a fiatal lány kedvét azonban mindez nem vette el az ismerkedéstől. Következő kiszemeltje Szoboszlai Dominik lett, akinek szíve ugyan foglalt, de Natit ez nem zavarta, mint a story.hu-nak mondta, ráér, és megvárja a focistát.

Nos, addig is új szerelmi kalandba vágott bele, ezúttal azt követhetik nyomon a TV2 nézői, ahogy megpróbál elcsábítani egy párkapcsolatban élő férfit…

Miről szól a műsor?

A Kísértésben a párok nem sokkal az érkezésük után megismerkednek a női és férfi kísértőkkel, majd a szerelmesek szétválasztásra kerülnek, és a sziget két külön szegletébe, egy-egy mesés villába költöznek az ellenkező nemű csábítókkal. Mindkét ház élete tele lesz vad bulikkal, látványos feladatokkal és romantikus randevúkkal. Innentől kezdve a párosok tagjainak nincs közvetlen kapcsolata egymással, és csak akkor hagyhatják el a villákat, ha randevúra indulnak az általuk választott kísértőkkel.

A Kísértés egyik legizgalmasabb pontja a tábortűz-ceremónia. Ilyenkor a műsorvezető külön-külön fogadja a párok női és férfi tagjait, hogy egy-egy rövid videón mutassa meg a fiataloknak, hogyan tölti idejét párjuk. Ezek a videók egyesek számára megkönnyebbülés, mások számára pedig a gyanakvás, a harag és az azonnali bosszú forrása lesz

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!