Napi friss

A Nagy Ő Nati – Szüleit sem zavarja, hogy 30 évvel fiatalabb Jákob Zolinál

Bár a műsorból úgy tűnhet, hogy a húszéves egyetemi hallgató szándékosan provokálja a többi lányt, mint mondja, a valóságban nagyon könnyű vele kijönni, és soha senkinek nem ártana. Azt a vádat pedig, hogy túlzóan magabiztos, egyáltalán nem veszi sértésnek.

Kis korától kezdve azt hallja a szüleitől, hogy okos, szép, kedves, és a környezete is ezt igazolta neki vissza. „Már csak ennek köszönhetően is lett egy egészséges önbizalmam. Ez nem jelenti azt, hogy el lennék szállva magamtól, de tudom, ki vagyok, mennyit érek. És ennek hangot is adok. Érthető, ha ez nem mindenkinek tetszik. Szegény anyukám fogja is a fejét, amikor a műsorral kapcsolatos kommenteket olvasgatja. Szerencsére engem csakis kedvesen szólítanak meg, és csupa pozitív visszajelzést kapok. Nemrég a plázában egy középkorú úr is azzal állított meg, hogy csinálhatunk-e egy közös képet, mert a felesége nagy szurkolóm. Szerinte én vagyok a legbelevalóbb, legőszintébb a lányok közül. Ez nekem elképesztően jólesik – magyarázza. – De az egyetemen – amit nemrég kezdtem – sem éreztetik, hogy bármi gond lenne velem vagy a szereplésemmel. Jó, van, hogy összesúgnak a hátam mögött, de csak annyit, hogy ’Na, ő az!’” – teszi hozzá nevetve.

Anyukája is segített

A szülők akkor is támogatták, amikor A Nagy Ő-be jelentkezett. „Hozzám egy komoly, idősebb férfi illik, és ebben a szüleim is egyetértenek. Édesapám már régen megmondta: ’Kislányom, ha teheted, legalább egy tíz évvel idősebb palit vá­lassz magadnak!’ Hát Zoli több mint harminc évvel idősebb nálam… De ez sem engem, sem a szüleimet nem zavarja. Különben nem is lehetne megmondani a korát, elképesztő fiatalos és laza. Hú, nagyon bejön nekem! És én is neki, ezt tudom. Konkrétan én vagyok a típusa. A kémia is működik köztünk, de ebben biztos is voltam. Három éve szúrtam ki magamnak, azóta követem a közösségi oldalain. Így amikor megtudtam, hogy ő lesz a következő Nagy Ő, tudtam, mi a dolgom. Anyukám is segített többet megtudni Zoliról” – kacag fel.

Édesanyjával a ballagásán (Fotó: Archív)

Hatalmas a tét

A fiatal lány határozottan állítja, őt nem érdekli az üzletember vagyona. „A családommal nem élünk luxusban, de megvan mindenünk. Anyukám könyvelő, apukámnak fizetési rendszerekkel foglalkozó cége van. Mindketten több diplomát szereztek, és elvárják, hogy a húgommal mi is tanuljunk. Számomra sem kérdés, hogy az egyetem az első, és mivel komolyan veszem, mellette nem jut idő arra, hogy munkát vállaljak. De hál’ isten, nincs is rá szükség, a szüleim segítenek. Nemrég lakást is vettek, hogy megkezdhessem az önálló életem. Tehát nem azért jelentkeztem a műsorba, hogy egy gazdag férjet fogjak. Engem tényleg Zoli érdekel. És érte azt is bevállaltam, hogy megküzdök másik tizenhat lánnyal. Ez a kinti életben elő sem fordulhatna. Annak a híve vagyok, hogy a ­férfi kezdeményezzen, udvaroljon, de ez most egy különleges szituáció, és a tét egy különleges férfi szíve.”

Imád utazni (Fotó: Archív)

Irány a média!

„Az első adásban még látszik, mennyire izgultam – árulja el Nati. – De aztán hamar belejöttem a szereplésbe. Olyannyira, hogy rájöttem, ezzel szeretnék foglalkozni. Érdekel a tévé, a műsorvezetés, a szerkesztés, így szakot váltottam. Korábban nemzetközi kapcsolatokra jártam, most médiát és kommunikációt hallgatok.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!