Címlapsztori

Sárközi Ákos felesége ezt gondolja a férje menesztéséről

A Konyhafőnökben lecserélik, ezért most mindenki a séfet sajnálja.

Ma reggel bombaként robbant a hír, hogy a népszerű főzőműsort nem folytatja Sárközi Ákos. Nem az ő döntése volt, tíz év után az RTL nem tart rá igényt. A Konyhafőnökben már biztos nem, a Sztárboxban viszont szerencsére még láthatjuk. Alig pár hete még Sárközi Ákos és Rácz Jenő szuperpárosáról szóltak a hírek, nyoma sem volt annak, hogy az új évadban nem látjuk mindkettőjüket.

A Blikk információi szerint a csatorna a sztárséffel csak a forgatás előtt közölte a tényt. Így érthető, ha mindazok, akik a hírre felkapták a fejüket, megsajnálták Ákos séfet, akinek neve az elmúlt évek alatt egybeforrt a műsorral. Még 2016-ban, a főzőshow negyedik évadában csatlakozott Fördős Zéékhez, Bernáth Józsefet váltotta.

Megkérdeztük a feleségét, Évit, hogy érintette a családot a hír, és hogyan tudja most Ákost támogatni. „Nincs az az élethelyzet, amiben ne támogatnánk egymást, mellette állok. És elárulom, mi most is tökéletesen jól vagyunk, nincs lelki válság, és megsúgom, Ákos is remekül érzi magát. Azt hiszem, amíg mi itt vagyunk egymásnak, gond nem lehet az életünkben!” – mondta el a story.hu kérdésére a festőművész.

Egy társ támogatása minden élethelyzetben kétségkívül nagyon fontos. Ráadásul Ákos most tényleg nem billenhet ki a lelki egyensúlyából, hiszen gőzerővel készül Sztárbox csatáira. Ő a legidősebb ringbe lépő versenyző, napi háromszor-négyszer edz, így értékes időt veszítene, ha szomorkodással töltené a mindennapjait.

Természetesen szerettük volna szóra bírni a sztárséfet, akárcsak az RTL-t, de míg előbbit nem értük el, addig a csatorna annyit válaszolt: „Műsorainkkal kapcsolatban időben fogjuk tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit egyaránt.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!