Napi friss

Dombovári Vanda szívszorító vallomása: „Sosem mondtam még ezt így ki…”

Mostanra elmondhatja magáról, hogy boldog, harmonikus családban él, és az élete teljes, ám nem volt mindig így.

Dombovári Vanda a válása után egyedülálló anyaként nevelte kisfiát, Gergőt, és a médiát is hátrahagyva hazaköltöztek szülővárosába, Gyulára. „Úgy éreztem, a fiamnak, Gergőnek a vidéki életre van szüksége, ami nekem is jót tesz majd. Amolyan ’szuperanya’ próbáltam lenni, de beláttam, az néha nem elég. Ezt úgy értem, hogy a gyerek is boldogabb, ha az anyuka kiteljesedik” – mondta korábban a Storynak Dombovári Vanda.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanda Dombovári (@dombovarivanda) által megosztott bejegyzés

Azóta újraházasodott, és megtalálta a másik felét János személyében, arról az időszakról azonban nem sokat tudni, amikor egyedül nevelte kisfiát. A napokban azonban kiderült egy fontos részlet erről az időszakról. „Az egyedülálló anyaságnak volt nagyon szép része is, nincs feszkó, nem volt kivel veszekedni. Volt egy bűbájos kisfiam éveken át, egymás lelkében fürödtünk, és nagyon vidám volt a lehetőségekhez képest. Na de ott voltak azok a borzasztóan nehéz napi szintű dolgok, amikbe belesajdul a szív. Sosem mondtam még így ki, de amikor valami klassz dolgot csinált a gyermekem, az az összekacsintás hiányzott, nem volt ott az a másik ember, akivel összekacsintok” – mondta párás szemmel Vanda.

Mostanra azonban mellette van a lelki társa, akivel az 50. születésnapját is együtt ünnepelték. Dombovári Vanda férje egy csodás meglepetéspartit szervezett, valamint egy szicíliai utazással is meglepte, ahová Vanda mindig is vágyott.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!