Napi friss

Dombovári Vanda: „Jelenleg négy fontos férfi van az életemben: a kisfiam, a férjem, Laci és Tomi”

Élete legboldogabb időszakát éli: dúl a szerelem a férjével, nemrég pedig visszatért a képernyőre a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna újdonsült háziasszonyaként.

Dombovári Vanda sokáig az RTL egyik meghatározó arcának számított, néhány évvel ezelőtt azonban úgy döntött, a város zaját maga mögött hagyva vidéken kezd új életet a kisfiával. „A saját döntésem volt, hogy a médiát egy időre háttérbe szorítom – kezdi. – Úgy éreztem, a fiamnak, Gergőnek a vidéki életre van szüksége, ami nekem is jót tesz majd. Amolyan ’szuperanya’ próbáltam lenni, de beláttam, az néha nem elég. Ezt úgy értem, hogy a gyerek is boldogabb, ha az anyuka kiteljesedik.”

Működik a kémia

Több év kihagyás után a napokban debütált a Palikék Világa by Manna új háziasszonyaként. Ezzel régi vágya vált valóra, hiszen korábban teljesen más szerepkörben láthattuk őt a képernyőn. „Sokan kérdezték annak idején tőlem, amikor vidékre költöztem, hogy maradt-e bennem valamilyen űr. Nos, ha nagyon őszinte akarok lenni, hosszú, belehelyezkedős beszélgetésekre, mélyinterjúkra mindig is vágytam, hiszen például az imádott Reggeliben erre értelemszerűen nem volt lehetőségem. Alapvetően kíváncsi vagyok, mindig az ember érdekel. Ezért is fantasztikus dolog ez most számomra – meséli lelkesen. Mint mondja, nem igazán hezitált a felkéréskor. Az ösztönei, valamint a két másik műsorvezetővel, Palik Lászlóval és Wágner Tamással való dinamika teljesen meggyőzték. – Emlékszem, leültünk egy klassz étterem teraszán, és közel egy órát beszélgettünk. Elképesztően feltöltött ez a beszélgetés, és úgy éreztem, ha egy étteremben ilyen jól működünk, akkor stúdióban megvilágított környezetben is ugyanilyen jól menne” – mondja, és elárulta, hogy szinte azonnal meg is hozta a döntést: Palik Laciékkal visszatér a képernyőre.

Nem probléma az ingázás

Családja is nagyon örült a visszatérésnek, férje mellett főként a tízéves fia, Gergő. „A kisfiam hatalmas Exatlon- és Palik László-rajongó. Egyszer azt mondta, szerinte Laci a legjobb műsorvezető. Aztán rám nézett, és gyorsan javította magát, mondván ő a legjobb férfi, én pedig a legjobb női műsorvezető vagyok – nevet fel. A mindig cserfes, életvidám Vanda jelenleg Gyulán él a családjával, így akár gondot is jelenthetne a folytonos ingázás, de ez számára nem jelent problémát. – Laci és Tomi iszonyatosan támogattak e tekintetben is. Ezért is tudtam elvállalni. Kéthetente járok fel forgatni, de ez nem azt jelenti, hogy ennyi lenne a feladatom. A szervezésben és az ötletelésben is aktívan részt veszek.”

Úgy érzi, újjászületett

Egy biztos, szakmájában és magánéletében is a harmóniáé a főszerep. Alig több mint fél évvel az esküvője után úgy érzi, a férjével, Jánossal minden tekintetben kiegészítik egymást. „Természetes folyamat, hogy az idő előrehaladtával, mikor évek óta élünk valakivel, némileg csökken a szerelem mértéke, de nálunk nem így van. Jánosba napról napra jobban belezúgok a humora, a hősiessége, a jófejsége miatt. Nála támogatóbb emberrel soha nem találkoztam… Bevallom, egy időben azt gondoltam, efféle rajongással teli szenvedély már nem létezhet a mi korunkban. Ezt azonban teljesen felülírta az élet. Ugyanolyan odaadással, bolondos tinédzser l’amourral lehet szeretni valakit bármilyen életkorban is, ha épp akkor találkozunk az igazival. Nekem kicsit későn érkezett az életembe, de már tudom: létezik a másik felünk, és számomra János az igazi.” A műsorvezető szerint aligha véletlen, hogy az új feladat is pont most találta meg. „Kicsit úgy érzem, újjászülettem ennek a lehetőségnek és a szerelemnek köszönhetően. Azt mondhatom, jelenleg négy fontos férfi van az életemben: a kisfiam, a férjem, Laci és Tomi. Ez életem legboldogabb, legkiegyensúlyozottabb időszaka.”

Kiemelt kép: Palikék Világa by Manna; Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!