Napi friss

A király lányának közelgő esküvője borzolja a kedélyeket Norvégiában

Márta Lujza hercegnő és Durek Verrett, azaz egy angyallátó és egy sámán készül frigyre lépni.

Augusztus 31-én házasodik össze a norvég király lánya és Haitiról származó sámán vőlegénye. Az UNESCO világörökségi helyszínén, a norvégiai Geiranger városában egy kézrátétellel gyógyító férfi és egy angyaliskolát működtető nő lép frigyre. A négynaposra tervezett lagzi nem klasszikus királyi esküvő, hiszen csak a szűk család lesz jelen, más országok koronás fői nem. A norvégok többsége csupa jót kíván hercegnőjüknek, de azért bőven akadnak olyanok, akiknél ez a két miszticizmussal foglalkozó ember kiverte a biztosítékot.

Tény, hogy Márta Lujzára ráfért már a boldogság. A 53 éves hercegnő V. Harald király és Szonja királyné elsőszülött és egy szem lánya. Mivel született egy öccse, és akkoriban csak fiúágon volt örökölhető a korona, a hercegnőnek egész életében a másodhegedűs szerepe jutott. De ezzel nem foglalkozott, pláne amikor a beleszeretett Ari Behn íróba. 2002-ben házasodtak össze, három lányuk született, de elváltak, a procedúra alatt Behn öngyilkos lett 2019 karácsonyán. Lelki békéje miatt ekkor a hercegnő Los Angelesbe költözött, itt lett újra szerelmes egy sámánba. Tudni kell róla, hogy mindig is hitt a spiritualitásban. Márta Lujza végzettsége szerint gyógytornász, de ezt a szakmáját soha nem gyakorolta. Ellenben azt állítja: tud beszélni az állatokkal, sőt angyalokkal is társalog. A hercegnő annyira hisz az ilyesmiben, hogy tíz éven át egy „angyaliskolát” működtetett, ahol többek közt jósnőket képeztek, és angyalokkal való kommunikációt is lehetett tanulni. „Tudom, hogy mellettem vannak az angyalok, beszélgetek is velük” – nyilatkozta pár évvel ezelőtt, emiatt szinte borítékolható volt, hogy egy spiritiszta lesz a párja.

Ezt tudhatta az 50 éves Durek Verrett is. „Amikor tinédzser voltam, anyám azt mondta nekem, egyszer találkozok valakivel Norvégiából, aki hercegnő, és egymásba szeretünk – mondta egy interjúban az önmagát hatodik generációs gyógyítónak tartó és egyszerűen csak sámánnak hívó férfi. A riporter rákérdezett, hogy mit is jelent ma Hollywoodban, ahol olyan követői vannak, mint Gwyneth Paltrow, Antonio Banderas és Nina Dobrev, sámánnak lenni, valóban fiatalon tudja-e tartani az embert, mint hirdeti. – Ötévesen tudtam, hogy különleges képességem van, tizenegy éves koromtól képeztem magam gyógyítónak. Tanácsadással, imádkozással, beszélgetéssel vezetem rá az embereket arra, hogy a testi bajokat miként kezeljék előbb lelki bajaik orvoslásával. A testi bajokat pedig kézrátétellel, energiáim átadásával tudom gyógyítani. A halálból nem tértem vissza, de igenis meg tudom állítani az öregedést, hinni kell ebben, és sikerül” – fogalmazott Durek sámán.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!