Napi friss

Dolhai Attila élvezte a szegedi életet: „Természetesen viselkedem, nem keltek feltűnést”

A Jászai Mari-díjas operetténekes elismerte, elviselhetetlen tud lenni a premierhéten, de ez megváltozott most a napfény városában.

Az a hír járja, hogy Dolhai Attilával nehéz a premier előtti hét, ám most valami egészen mást tapasztalt Szegeden. A színész úgy érzi, a napfény városában kicsit élhet úgy, mint egy átlag ember, még úgy is, hogy felismerik az utcán. Három hónapon át próbálták a Szegedi Szabadtéri Játékok Rebeccáját, és most volt idő kikapcsolódásra is, sőt a színész úgy érzi, igazán jól álltak a csillagok a bemutató előtt. „Ha sok a bizonytalanság bennem, akkor meglehetősen elviselhetetlen vagyok. De most úgy érzem, minden adott ahhoz, hogy az előadásnak sikere legyen, és ez nyugalommal tölt el” – mesélte a színész az Impulzív magazinnak adott interjúban a múlt heti premier előtt.

Az elmúlt hetekben bárki összefuthatott az utcán Dolhai Attilával, aki igyekezett a feltűnésmentesen élni a mindennapokat Szegeden is. „Teljesen természetesen viselkedem, nem keltek feltűnést: olvasok és napozom a parton, aztán csobbanok a vízben. Én szeretem a hétköznapi életet, számomra az lenne furcsa, ha feszengenem kellene, vagy épp rejtőzködnöm az emberek elől. Olykor persze felismernek, mint a legutóbb is. Ahogy sétáltam itt, Szegeden, egy iskolás csoport jött velem szembe, és a tanítónő rám nézett: ’Micsoda meglepetés, művész úr!’ Összemosolyogtunk. Érzem a szeretetet, ami felém árad, és ez kifejezetten jólesik” – tette hozzá Dolhai Attila.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!