Napi friss

Köcse György: „Még mindig hiszek az elsöprő szerelemben”

A sármos táncos cáfolja azokat a híreszteléseket, miszerint újra egy párt alkot korábbi kedvesével, Stana Alexandrával, vele pusztán baráti a kapcsolata. Jelenleg nem foglalt a szíve, és keresi az igazit, azt a nőt, akit ma már teljesen más szempontok alapján próbál megtalálni, mint évekkel ezelőtt.

Az elmúlt hetekben sokan egyenesen biztosra vették, újra lángra kapott a szerelem a Dancing with the Stars népszerű táncosai között. Ez a szóbeszéd azért is kaphatott szárnyra, mert Köcse György részt vett egy táncpróbán, ami meglepetésszerűen egy születésnapi köszöntésbe csapott át. Gyuri ettől függetlenül leszögezi, szó sincs arról, hogy újra összejöttek volna. „A profi táncosok világa elég kicsi, ebben a szakmában nem lehet elrejtőzni. Amikor az ominózus köszöntés történt, akkor is közös fellépésre próbáltunk éppen. Teljesen baráti a kapcsolatunk” – kezd bele a táncos.

Beforrtak a sebek

Nem volt ez mindig így, ugyanis válásuk nem volt éppen zökkenőmentes. A 2021-es szakításuknak látszólag nem voltak előjelei, hiszen alig néhány hónappal azelőtt mondták ki a boldogító igent 2 év együttjárás után. Úgy tűnt, az égiek is egymásnak teremtették őket. „Kiderült, hogy másképp képzeljük el a közös életünket, más céljaink és terveink voltak. Ami a különválás után következett, nem volt egyszerű, időt kell hagyni az elengedésnek és a sebek beforrásának. De az idő tényleg mindenre gyógyír” – mondja a tőle megszokott jókedvvel a versenytáncos.

A Celebrandiban is kereste az igazit (Fotó: RTL)

Nevetnek a félresikerült randikon

Túllépve a vélt és valós sérelmeiken, példaértékűen rendezték a kapcsolatukat. „Attól függetlenül, hogy már nem vagyunk egy pár, az emberi értékeit ugyanúgy elismerem és szeretem. Persze van egy egészséges határ, a magánéleti történéseink legapróbb részleteit nem osztjuk meg egymással, de olykor elmesélünk egy-egy vicces történetet, vagy nevetünk egy-egy félresikerült randin. Én egyébként jóban vagyok az exeim többségével” – vallja be őszintén.
Azért is sikerülhetett ilyen remekül rendezni a viszonyukat, mert Gyuri eldöntötte, nem rágódik többé a múlt sérelmein, inkább a jövőre koncentrál, és új fejezetet nyit az életében, ennek jegyében pedig feltűnt az RTL tavalyi párkereső műsorában, a Celebrandiban. „Egyáltalán nem bántam meg, hogy elvállaltam a műsort, mert így olyan hölgyekkel is volt alkalmam ismerkedni, akik teljesen más világból jönnek, mint én. Korábban úgy alakult, hogy szinte kizárólag szakmabeli párjaim voltak” – mutat rá Köcse György.

Tudatos ismerkedés

De nem csak ilyen tekintetben írta felül korábbi nézeteit, az ismerkedéshez is más elvárásokkal áll neki. „Tudatosabban randizom, mint huszonévesen. Akkoriban, ha valaki az első randin szerelmet vallott, és elmondta, én vagyok élete férfija, a fellegekben jártam, most ez már sokkal inkább intő jel. Még mindig hiszek az elsöprő szerelemben, azonban a mély érzések kialakulásához a legtöbb esetben idő kell. Már olyan dolgokat nem erőltetek, amelyekben nem tudok maximumot nyújtani. Jelenleg is szingli vagyok, de nyitott a szerelemre – ismeri el derűsen. Ami egyáltalán nem biztos, hogy sokáig így marad, hiszen rengeteg hölgy veszi körül. – Táncstúdióban tanítok, ahol különféle magánóráim és csoportjaim vannak. Emellett Lady Latin-táncóráim is folyamatosan bővülnek. Idén ősszel szívesen visszatérnék a Dancing with the Starsba, az elmúlt két évadban hiányzott a produkció, örülnék neki, ha rám esne a készítők választása. Szép emlékeim vannak a műsorról. Ugyanakkor büszke vagyok arra az útra, amit bejártam az elmúlt két évben, amióta nem láttak a nézők a táncos show-műsorban” – zárja gondolatait Gyuri.

Pásztor Annával dobogós helyen végeztek (Fotó: Tv2)

Régi vágású úriember

Köcse Gyurinak határozott elképzelése van a randizással kapcsolatban. „A klasszikus szerepekben hiszek, a férfi kezdeményezzen. Ettől függetlenül vallom, hogy mindig a nő dönt. Ha jeleket küld, az rendben van, de ne ő legyen a hódító.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!