Napi friss

Ismert színész és sportoló is a Sztárbox csapatát erősíthette: ezért nem folytathatták a felkészülést

Mindketten tartalékemberek voltak.

Az egész ország Sztárbox-lázban ég azóta, hogy az RTL tavaly képernyőre tűzte az ökölvívó-gálaműsorát. A celebek verekedésére azonban nem csak a nézők kíváncsiak, a hírességek körében is igen nagy népszerűségnek örvend a műsor, amelyben hamarosan újabb 32 sztár fog összecsapni.

Az öt kategória (női pehelysúly, női könnyűsúly, férfi könnyűsúly, férfi középsúly, férfi nehézsúly) indulói már gőzerővel készülnek a megmérettetésre, ám a story.hu úgy tudja, hogy bizony nem csak a hivatalosan bejelentett indulók erősítették eredetileg a Sztárbox idei évadának csapatát. Információink szerint több csere-, úgymond tartalékembert is szerződtetett a csatorna, hisz menet közben adódhatnak váratlan helyzetek, netán sérülések, ami miatt egy-egy versenyző nem folytathatja tovább a felkészülést. És erre bizony a gyakorlatban is akad példa!

De pontosan kik azok, akiknek már jóval az éles összecsapások előtt a szögre kellett akasztaniuk a bokszkesztyűjüket? A story.hu munkatársának információ éppen egybevágnak azzal a feltételezéssel, amit az egyik internetes kibeszélőportálon szellőztettek meg az emberek, azaz, hogy eredetileg Szabó Kimmel Tamás, valamint Kozma Dominik is a Sztárbox csapatát erősítette volna. Utóbbiról az is kiderült, hogy miért fújt visszavonulót. „Kozma Dominik megsérült a felkészülés alatt, így ő már nem lesz” – írta az egyik hozzászóló, akinek még jóval a hivatalos névsor közzététele előtt bejöttek a tippjei, miszerint Király Viktor, Miller Dávid és Shane Tusup is ringbe szállnak majd. Lehet, hogy a 33 éves úszóról szóló pletykák is igazak lehetnek? „Dominik nem megsérült, hanem rohadt lusta volt, és elfelejtett edzésre járni, ezért kirakta a producer” – fűzte hozzá egy másik kommentelő, majd másvalaki egyből a védelmébe vette a Dancing with the Starst is megjárt sportolót. „Nem azt mondom, hogy nem így volt, de ezt egy úszóról, aki napi kétszer edzett, korán kelt, nehéz elképzelni. Ha valaki, ő tudja milyen a felkészülés.”

Szabó Kimmel Tamás és Kozma Dominik (Fotó: Schumy Csaba, Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Persze a pletyka ezzel még nem nyert bizonyosságot, ám az mindenesetre beszédes, hogy Kozma Dominik a story.hu megkeresésére annyit mondott, az RTL engedélye nélkül nem nyilatkozhat – ezzel elismerve, hogy valóban a csatorna kötelékeiben áll vagy legalábbis állt egy ideig. A másik említett félt, Szabó Kimmel Tamást a volt menedzserén keresztül próbáltuk elérni, ám a színésszel nem tudtuk felvenni a kapcsolatot. Az RTL nem kívánt nyilatkozni a témában.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!