Napi friss

Dubaji életéről mesélt Pesuth Rita: úszást oktat az egykori kikbox-világbajnok

Párjával már szóba került köztük, hogy hazaköltöznek Magyarországra, ám a sportoló ragaszkodik hozzá, hogy egyelőre kint maradjanak a közel-keleti országban.

Immár 12 éve, hogy a kickbox-világbajnok Pesuth Rita kiköltözött az Egyesült Arab Emirátusok legnagyobb városába, Dubajba. Kislánya már 7 éves lesz, aki nem szenvedi a család hiányát, ugyanis Rita húga is Dubajban él a gyermekivel, valamint gyakran látogatják őket a nagyszülők is. „Szinte hetente van kint látogatónk, a nagymamák is 10 hónapból 6-ot kint töltenek velünk” – mesélte Pesuth Rita a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában, ahol igencsak meglepődtek azon, hogy Rita kick-box helyett úszást oktat.

Ám Ritának teljesen evidens volt az úszást választani, edzői papírjához ugyanis ezt a kiegészítő sportágat választotta. Ráadásul már a versenysport alatt is sokat úszott, mivel a futást nem gyakorolhatta a térdproblémái miatt. „Kézenfekvő volt, hiszen mielőtt kimentem Dubajba, már három éve tartottam úszást. Amikor kimentem, az ismerős szülők találtak meg, hogy tanítsam a gyerekeiket. Szájról-szájra terjedt a hír, már nem is tudtam váltani, így berendezkedtem erre” – tette hozzá Rita. Odakint ismerkedett meg párjával, aki eredetileg kaszkadőr, és a miniszterelnök második legidősebb lányának  lovas csapatánál dolgozik. Bár nem szűkölködnek, de azt elismerte , hogy már ott is egyre több munkát kell vállalni, hogy boldoguljanak. Sőt, már tavaly felmerült köztük, hogy jó volna hazaköltözni Magyarországra, ám Rita ragaszkodik húgához, és a gyermekeihez, akik így szinte testvérekként nőnek fel kislányával.

Kiemelt kép: Németh Gabriella/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!