Napi friss

Zámbó Szebasztián és felesége babát várnak: „Szeretettel fogadjuk, megvan a helye”

Egy évvel az esküvőjük után újabb mérföldkőhöz érkeztek a feleségével: úton van ugyanis Zámbó Jimmy második unokája.

Tavaly nyáron egyedül a Storynak engedtek betekintést Zámbó Szebasztián és Zámbó-Fazekas Nikolett az esküvői előkészületekbe, később pedig lapunknak meséltek először a nagy napról. A történetük nem hétköznapi, hiszen kiskoruktól ismerték egymást, mi több, alsósokként szerelmesek is voltak. Az élet azonban hosszú időre elsodorta őket egymástól. Ezalatt Szebasztiánnak született egy kisfia, Nikinek pedig kettő és egy kislánya is, az évek múlásával azonban mindketten egyedülállók lettek. Egy nyolc évvel ezelőtti osztálytalálkozó fordított a sorsukon, ahol húsz év után újra meglátták egymást, és azonnal fellobbant közöttük a tűz.

Révbe értek

Nem titkolják, nekik is voltak nehézségeik az elmúlt években. Volt, hogy hosszabb időre szakítottak is, de a békülésük után Zámbó Szebaasztián nem sokat habozott, és feltette a nagy kérdést Nikinek. Tavaly, az egyik legforróbb nyári napon pedig a szeretteikkel együtt ünnepelték meg, hogy immáron hivatalosan is összekötötték az életüket. „Nekem a második, templomi igen jelentette a legtöbbet, és az a mondat, hogy amit Isten egybekötött, ember szét nem választhatja. Könnyeztem már a polgári esküvőn is, de ez, spirituális emberként, hívő emberként nagyon megérintett” – mesélte Niki, akit a fiai, Yusuf és Yasin kísértek oltárhoz a kakucsi templomban.

Zámbó Szebasztiánék a Storynak meséltek az esküvőjükről

„Álmaim nője”

Szebasztián is elérzékenyült, nehezen találta a szavakat házas férfiként. „Úgy tudnám leírni az érzést, mint amikor valakinek minden álma teljesül. Ott állt előttem álmaim nője, akit tiszta szívből szeretek, és minden vágyam volt, hogy a feleségem legyen” – idézte fel lapunknak a pillanatot Szeba, akinél azon a ponton tört el a mécses, amikor a mulatság előtt apukája, nagymamája és Niki dédnagymamája tiszteletére egy rövid megemlékezést tartottak, majd lufikat engedtek az égbe, melyek az elhunytakat jelképezték.

Isteni hetes

Az öröm mellett a bánat könnyei is kicsordultak, mégis úgy érezték, tökéletesre sikerült a nagy nap. Boldogságuk pedig azóta is töretlen. Sőt egyre nagyobb. Az Ausztriában élő házaspár ugyanis már tavaly sem titkolta lapunk előtt, mennyire vágynak egy közös babára. „A gyerekekkel együtt hatan vagyunk. Viszont hét az isteni szám. De ahogy a Jóisten akarja. Ha egy új kis lélek szeretne beköltözni hozzánk, akkor szeretettel fogadjuk, és megvan a helye – mondta Szeba, Zámbó Jimmy második unokája pedig már úton is van. – Amikor két szív egy testben dobban meg” – osztotta meg az örömhírt a boldog apuka a közösségi oldalán. Ezt az időszakot azonban csendben, nyugalomban, családon belül szeretnék megélni, így egyelőre a híren túl megtartják maguknak a boldogságukat.

Az egész család várja már a kicsi érkezését

Kiemelt kép és fotók: Bosánszki Péter

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!