Napi friss

Gyászol Zalatnay Cini: „Nagyon sokat köszönhetek neki”

Zalatnay Sarolta korábbi ügyvédje alig akart belenyugodni, hogy az énekesnőnek be kell vonulnia a börtönbe.

Hatalmas szerepe volt abban dr. Hegedűs Lászlónak, hogy Zalatnay Cininek volt lehetősége kiutazni Amerikába elválni, csupán két hónappal azelőtt, hogy börtönbe kellett vonulnia 2004-ben. Éppen ezért és az emberfeletti munkáért, amit tett, mindig barátjaként tekintett ügyvédjére, akinek a halálhíre váratlanul érte az énekesnőt.

„Alig egy hónapja beszéltünk telefonon, gyakran felhívtam, hogy jöjjön el a koncertjeimre, de még jól volt – kezdte a story.hu-nak Cini szomorúan. – Örökifjú pali volt, akiről nem gondoltam, hogy ez bekövetkezik. De amikor megtörténik, az baromira fáj. Ahogy múlnak az évek, sajnos egyre hiányosabb az a bizonyos kör” – mondta Zalatnay Sarolta a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje címmel is kitüntetett ügyvédről, akit 74 éves korában ért a halál.

Dr. Hegedűs László Cini börtönkönyvénél is segédkezett, de Árpa Attilát is védte (Fotó: Csibi Szilvia/fotocentral.hu)

Cini arról is beszélt, hogy inkább barátság volt köztük, mint egyszerű munkakapcsolat. Az ügyvéd többet is tett azért, hogy ne kelljen börtönbe mennie, mint elvárható lett volna. „Szinte ingyen, mindent beleadva csinálta a dolgokat, mert nem akarta elfogadni, hogy egy kirakatperben engem börtönbe küldenek, egyszerűen nem tudta tudomásul venni, és rengeteget tett ellene” – emlékezett vissza Cini.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!