Napi friss

Testvérét is lefogyasztotta Kasza Tibi: Gáborra rá sem lehet ismerni

A Crystal egykori zenésze 24 kilótól szabadult meg.

Kasza Tibi négy évvel évvel ezelőtt kezdett komoly életmódváltásba, amelynek eredménye önmagáért beszél. Az énekes több mint húsz  kilótól szabadult meg alig pár hónap alatt, kitartását pedig több ezren megirigyelték, módszerét legalább ennyien követték.

A Challenge Diet megálmodója most a testvérét, Kasza Gábort is lefogyasztotta életmódprogramja segítségével. A Crystal együttes rég nem látott tagja büszkén osztotta meg 24 kilós fogyásának történetét az interneten. „Nem hittem, hogy egyszer én is posztot fogok írni a történetemről, de mégis eljött ez a nap – kezdte a bejegyzésében Gábor, aki egész életében súlyproblémákkal küzdött, és számos fogyókúrás módszert kipróbált már, de a súlycsökkenés csak ideig-óráig tartott. – Aztán mikor jött az első Covid-lezárás, na akkor teljesen elengedtem a gyeplőt, és attól kezdve 2024 januárjáig nem is érdekelt, hogy hogy nézek ki, és hogy esetleg újra formába lendüljek. Az edzést teljesen abbahagytam. De a legszebb az egészben, hogy eközben Tibivel közösen vittük a programot, ami végig itt volt a szemem előtt, de egyszerűen nem tudtam rávenni magam semmivel, hogy tegyek magamért. Tibi már a program kezdete óta kérlelt, hogy vágjak bele. Persze könnyebb volt egy-egy újabb kifogást találnom, és inkább tovább tömni a fejem” – emlékezett vissza az egykori énekes.

A Crystal együttes egykori tagjára ma már rá sem lehet ismerni (Fotó: Facebook)

Gábort végül egy önmagáról visszanézett fotó rémisztette meg teljesen. „Mindenkinél nagyobb felpüffedt fejjel feszítettem a képen. Borzalmas arculcsapás volt, mikor leesett, hogy mennyire eltávolodtam attól a kinézettől, ami a fejemben élt magamról. Ekkor döntöttem el, hogy végül mégiscsak belevágok a saját Challenge-utamba. 2024. január 2-án 103,7 kg-mal kezdtem bele. Jelenleg 79,7 kg-ot mutat a mérleg. Nem akartam elhinni. Utólag visszanézve, ez volt a legnyugodtabb, legcsendesebb olyan időszakom, amit az életmódomra való odafigyeléssel töltöttem. (…) Valamiért éreztem, hogy ezt most nem fogom feladni. És így is lett” – osztott meg életmódváltásának történetét Kasza Tibi fivére.

Kiemelt kép: Facebook

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!