Napi friss

L.L. Junior a Dárdai Blankával való szakításáról vallott: „Lelkileg meg vagyok rogyva, nem tudom, mi lesz”

Egyre hosszabbak a szünetek a rapper és az énekesnő kapcsolatában.

A rapper szövevényes szerelmi életéről filmet lehetne forgatni. Noha az utóbbi tíz évben leginkább három nő –  első felesége, Hopp Csilla, második neje, Körtvélyessy Kinga és legutóbbi párja, Dárdai Blanka – mellett próbált lehorgonyozni, kapcsolatai olyan viharosan alakultak, hogy mindegyikükkel szinte havonta szakított és békült.

L.L. Junior most a TV2 Titkok Ramónával című interjúban vallott arról, hogy hányadán áll a nőkkel, és mitől mentek tönkre az eddigi kapcsolatai, házasságai. „A rózsaszín köd után jön a kontroll. Amikor nem azon vitatkozunk, hogy ki hova teszi a poharat, hanem hogy ki az, aki irányít, kinek lesz igaza, ki tartja a másikat kontroll alatt, aki megbántja a másikat, fél, sérül, nem akar igazat adni, mert akkor kevesebb. A kapcsolatok 90 százaléka szerintem itt megy el, és egyébként én is ezért váltam el kétszer. Én sem tudtam ezt megugrani. Nem tudtam dolgozni a kapcsolataimon. Vagy a párom volt makacs, vagy én, vagy mindketten. Nem volt meg az önfeláldozás. És egy exhibicionista ember, aki karriert akar – és mindenki azt akar –, az igencsak kongatja azokat a harangokat, hogy lehetne még jobb. Egy olyasfajta életigenlés, amit rossz vérrel magyaráznak, hedonizmussal, kicsapongással, nagy partikkal, de ha belegondolunk, ez csak egyfajta menekülés. Menekülés a megoldás elől” – mondta L.L. Junior, akinek szerelmi élete olyan fordulatosan alakult az elmúlt években, hogy ember legyen a talpán, aki követni tudja, hogy éppen hányadán áll az aktuális párjával.

Legutóbbi, tizennyolc évvel fiatalabb barátnőjével, Dárdai Blankával számtalanszor szakítottak, majd kibékültek az elmúlt években, és hogy mennyire hullámzó a kapcsolatuk, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az interjú felvételekor Junior és ő még együtt voltak, de mire adásba került, már szakítottak. „Hullámzóak, szenvedélyesek vagyunk, és nem tudom, mikor kéne lenyugodni. Mostanában többet vitatkozunk. Küzdünk a vágyainkkal, a beismeréseinkkel. Például, hogy szükségünk van a másikra, a segítségére, vagy arra, hogy hibáztunk. Ezek baromi fontosak – ismerte be Junior, aki azt is elárulta, hogy milyen a négy fal között, ha Blankával veszekszik. – Szemétláda vagyok. Szarkasztikus, ironikus, lélekgyilkos. Kinevetem a másikat, és otthagyom!”

De vajon van visszaút, lehet jövője egy ilyen se veled, se nélküled kapcsolatnak? „Ez nagyon jó kérdés, de nem tudom a választ. Lelkileg kicsit meg vagyok rogyva, ezért is vannak egyre hosszabb szünetek közöttünk, úgyhogy nem tudom, mi lesz…”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!