Napi friss

Sebestyén Balázs óriási sikere a Plázson: „Annyira magasan voltam, hogy másnap elvonási tüneteim voltak”

Hatalmas ováció övezte Dj Oti buliját, ahol egy emberként mozdult meg egy kisvárosnyi ember.

Többórás önkívületi állapotba kerülhettek azok, akik részt vettek Sebestyén Balázs első DJ-ként jegyzett buliján szombaton. Azonkívül, hogy már a jegyértékesítés első perceiben elkelt a belépők nagy része, arra nehezen lehetett számítani, hogy ekkora sikere lesz a bulinak. Persze mindent megtettek azért, hogy ez így legyen, világító rudakat osztottak a közönségnek, Sebestyén Balázs többször füstágyúval terítette be a bulizókat, de tűzijátékkal, valamint vendégelőadókkal is megkoronázták az estét. A fiatal sztárfodrász, Frohner Fecó és Holdampf Linda stylist is segédkezett Balázsnak, aki a fellépés alatt többször is átöltözött. A szettek alatt megjelent parókában is, amit a sztárfodrász kezelt és igazított a fejére. A Plázs Nagyszínpadánál tartott buliról, ahová egyébként 9000 ember is befér, rengeteg videó került ki a közösségi médiába, ezeken látszik, hogy Balázs egy ponton el is érzékenyült, ami igazán meghatóra sikerült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kimiti Ágnes (@kmtagi78) által megosztott bejegyzés

„Annyira magasan voltam, hogy másnap elvonási tüneteim voltak, depressziós, letargiás voltam. Oké, másnapos voltam, de vonszoltam csak magam, akkora volt a kiüresedés. Mérhetetlen fáradtság tört rám. Fekvő pozícióban töltöttem a vasárnapot – mondta hétfőn reggel a műsorvezető a Rádió 1-en arról, hogy hogyan érezte magát. – Olyan mélyre kerültem a trance-rész alatt, hogy nem tudtam megszólalni se, 20 percre elvesztettem magam. Teljesen leestem a lóról, elfelejtettem átöltözni, de nagy nehezen össze tudtam magam szedni. Volt technikai zűrünk is, de egyébként maradéktalanul elégedett vagyok” – tette hozzá a 47 éves műsorvezető, aki korábban azt mondta, az egész DJ Oti téma csak viccnek indult.

Ha pedig egy üzem beindul, ki tudja hol áll meg, még az is lehet, hogy az egyszerinek és megismételhetetlennek kikiáltott bulinak lesz még folytatása. Az biztos, hogy a résztvevők abszolút lelkesen állnának a következő bulihoz, volt aki a rádiós Instagramján azt írta: „50 évesen, 31 év házassággal a hátunk mögött életünk bulija volt a férjemmel. Elmondhatatlan, leírhatatlan, varázslatos, és ez mind általad” – írta egy kommentelő, mire egy másik kontrázott: „Akkora impulzus volt az egész, hogy ezt nem tudom mikorra fogom feldolgozni. Végig fülig ért a szánk, úgy tomboltunk, mintha nem lenne holnap, de közbe úgy sírtam is, mint egy óvodás, a büszkeségtől, a sikered örömétől, na és az energiák amiket megmozgattál… FELEJTHETETLEN!!!! (minél hamarabb következőt).”

@eni53520 Megünnepeltük DJ OTI, alias Sebestyén Balázs Szülinapját- Plázs Siófok 07.20 🎉🥰 ️🎂😇 #siófok #siófokplázs #hungary #radio1 #foryou #foryoupage #fallowme #nekedbe #mozduljki #kövessbe #birthday #sebestyénbalázs #djoti #djotime #balaton #night #1990 #2000 #1990s #2000s #retro ♬ eredeti hang – Eni’s world✈️💗

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!