Napi friss

Felrobbantotta a netet Majka és Sebestyén Balázs közös fotója, amin valójában hárman szerepelnek

Az ózdi rapper nem az eredeti képet osztotta meg. Mi most megmutatjuk.

Hamar végigsöpört a hazai sajtóban Majka és Sebestyén Balázs közös fotója, amit a tévés-rapper saját Instagram-oldalán osztott meg. Majka vélhetőleg azért rakta ki a képet, mert a legfrissebb Best magazin címlapon hozta le: Balázs azt mondta a Sopronfesten egy beszélgetés során, hogy örül, amiért Majka átment az RTL-hez, így ő több mindenre mondhat nemet. Az ózdi rapper revansot vett Balázson, közös fotójukhoz ezt írta: „Egyszer szerepeltem a 3 kívánság tévéműsorban, ahol egy fiatal rajongómmal kellett találkoznom, aki tátott szájjal nézett rám… Ő akkoriban sapkát hordott, és hozzá növesztett egy kis kunkor pajeszt. Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

A fotót egyébként még 2006 júniusában készítette a Story magazin fotósa egy sportmárka őszi-téli kollekciójának bemutatóján, amit egy ferencvárosi gyártelepen mutattak be. A kép máig megtalálható az archívumunkban. Azon pedig nemcsak Sebestyén Balázs és Majka szerepelnek, hanem Debreczeni Zita is, akivel a tévés-rapper pár évvel később két hónapig egy párt alkotott. Mindez persze már a múlté, mindketten élik boldog családi életüket, és szegény Zita minden bizonnyal azért nem szerepel a most megosztott fotón, mert a két RTL-es képernyős kakaskodásához vajmi kevés köze van.

Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

Elemükben vannak a kommentelők

Sebestyén Balázs és Majka fotója az internet népének is elnyerte a tetszését. Bár mindketten megkapták a magukét. „Pajeszt leváltotta Majeszra” – szólt be Balázsnak egy kommentelő. „Nem is tudtam, hogy fiatalon Vadon Jani dublőre voltál” – jegyezte meg gúnyosan egy másik hozzászóló.

Kiemelt képek: Olajos Piroska, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!