Napi friss

Itt a Sztárbox női mezőnye: Földes Eszter, Schobert Lara és Dér Heni is megméretteti magát

Tűkön ülve várták már napok óta a tévénézők, hogy fény derüljön rá, kik lesznek azok a harcos amazonok, akik összecsapnak az idei Sztárboxban.

A találgatásoknak most vége, és mint ahogyan azt a story.hu már be is harangozta, Schobert Lara és Dér Heni is indul a versenyen. Az RTL pedig közölte a többi nevet is a két súlycsoportban.

A női pehelysúly súlycsoport versenyzői:
Földes Eszter színésznő
Lola énekesnő
Pap Dorci influenszer
Schobert Lara influenszer

A női könnyűsúly súlycsoport versenyzői:
Dér Heni énekesnő
Hódi Pamela influenszer
„Nemazalány” énekesnő
Sápi Vivi influenszer

Földes Eszter, aki most azzal került be a napi hírekbe, hogy kiderült, a házassága válságba került, és elválnak útjaik Lovasi Andrással, azt mondta, mivel tavaly meghívott előadó volt, és elvarázsolta az atmoszféra, magától értetődő, hogy indul a versenyben. Természetesen már zajlik a felkészülése, és csupán egy dolgot félt magán: az orrát. „Nem lehet mellette elmenni szó nélkül, azért van egy orrom” – mondta nevetve a színésznő.

Schobert Lara szintén nemrégiben szakított párjával, aminek hatására összetört lelkileg, ám most elárulta, megszállottan készül a Sztárboxra. Tavaly testvére, ifj Schobert Norbi volt az, akiért izgult a család, most Larát támogathatják teljes mellszélességgel. Napi kétszer edz, amiért akár négy órát is vezet, hogy elmenjen az érdi bokszterembe. „Szeretek pofont is kapni, mert abból baromi sokat tanulok, és még jobban felszívom magam” – mondta Schobert Lara, aki lelkileg is edzi magát, két pszichológushoz is eljár.

Dér Heni kisgyerekek mellől indult edzeni még úgy, hogy szoptatta kislányát. „Két etetés közben nyomtam le az edzéseket” – árulta el az énekesnő, hozzátéve, hogy az életében mindig is fontos szerepet töltött be a mozgás, ám a küzdősportokat igyekezett elkerülni, úgy gondolta, nem passzolnak a vérmérsékletéhez.

A jövő héten az is kiderül, kik lesznek a férfi nehézsúly versenyzői, ahogy a csatorna a Sztárbox műsorvezetőinek, szakmai kommentátorainak és ringszpíkerének kilétét is felfedi majd.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!