Napi friss

Mingli párkapcsolati formára esküszik Völgyi Zsuzsi és 18 évvel fiatalabb párja

Nem ők az egyetlenek a magyar sztárok között, akik így boldogok.

Vannak, akik az  összeköltözésre és a házasságra esküsznek, de egyre több olyan pár is akad, akik szerint pont a távolság és a szabadság a jól működő párkapcsolat alapja. Persze a szabadság nem egyenlő a nyitott szerelemmel, a mingli párkapcsolati forma is a monogámiára épül, csak éppen annak „résztvevői” nem egy lakcím alatt élnek.

Völgyi Zsuzsi és húsz évvel fiatalabb szerelme, Kökény Tamás az élő példa arra, hogy a távolság nemcsak szétszakítani tudja az embereket, hanem bizony összekovácsolni is. „Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe. Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak” – árulta el a Tények Pluszban a Romantic énekesnője.

De nem Völgyi Zsuzsiék az egyetlenek, például Szellő István és Gubík Ági, Törőcsik Dani és Bíró Bea, Tücsi és Sofron István is hosszú évek óta a legújabb trend szerint működtetik a kapcsolatukat.

Mingli, nem szingli!

Szögezzük le: a mingli nem szingli. Azaz a kifejezés nem pár nélkül élőt takar, hanem párkapcsolatban levő, különféle életkorú férfit vagy nőt, aki szabad akaratból döntött úgy, hogy inkább egyedül él, mint egy társsal.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!