Hazai sztár

Tücsi és férje kipróbálták, milyen külön lenni: „Soha többet nem akarunk elválni”

Egy családnak rendszerint komoly áldozatot kell hoznia, ha kétlaki életet élnek. Így volt ez Tücsiéknél is.

Aryee Claudia, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Tücsi sem titkolja, kis családjukban őt viseli meg leginkább az ingázás, és legfőképpen az, hogy jelenleg kevés időt tölthet Magyarországon. „Az idei év picit más, mint a tavalyi. A párom, Sofron István profi jégkorongozó, és a második szezonját kezdte meg a válogatottal Erdélyben, Csíkszeredán. Mivel már kipróbáltuk, milyen, amikor külön élünk, úgy döntöttünk, soha többet nem akarunk elválni. A fő szempont, hogy Narával együtt mindig vele tartsunk. Áprilisig ezért még egész biztos, hogy Csíkszeredán élünk, és csak alkalomszerűen látogatunk haza. Ez az oka, hogy a kislányunkat egy hazai és egy erdélyi óvodába is beírattuk. Ez utóbbiba gyorsan sikerült beilleszkednie. Emiatt nem is aggódtam egy percig sem. Biztos voltam benne, hogy hamar barátokra talál. Így neki kevésbé, nekem viszont, bár fantasztikus barátokra találtam itt is, bevallom, mostanában már nagyon hiányzik Budapest, az otthonunk, a barátaink, a programok, amelyek mind a fővároshoz kötöttek eddig”– meséli.

Férje, Sofi profi jégkorongozó, ezért költöztek Erdélybe (Fotó: Archív)

Hegyek és kutyaszán

Tücsi, Sofi és a kis Nara elválaszthatatlan egységet alkotnak. A szülők igyekeznek szinte mindenben három és fél éves kislányuk igényeihez igazítani a programokat. Az elmúlt napokat is a Keleti-Kárpátokban, a Hargitán töltötték. „Az erdélyi havasok rengeteg pozitív élményt adnak, gyönyörű helyen élünk most is. Ráadásul mindössze huszonöt perc autózás után kint vagyunk a természetben, ahol kristálytiszta hegyi levegőt szívhatunk. Sok mindenért kárpótol, hogy amikor csak tehetjük, kirándulunk, és körbeutazzuk a környéket. Még tavaly figyeltünk fel egy különleges lehetőségre, és alig vártuk, hogy végre essen a hó. Így hármasban végre kipróbálhattuk, milyen egy huskyk húzta szánon szánkózni. Nara még csak három és fél éves, de belevaló kislány, képes lenne a legmeredekebb hegyről is lecsúszni, ha engednénk. Így biztosak voltunk benne, hogy nagyon fogja élvezni. Hatalmas adrenalinlöket volt neki és nekünk is. A motoros hószán, amit szintén most próbáltunk először, eggyel veszélyesebb sport, így ebből Nara kimaradt” – meséli.

Nara is szerepelt anyukájával a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban (Fotó: TV2)

Nem bánták meg a tévézést

Tücsi legutóbb a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban is megmutatta a kislányát, igaz, eleinte ódzkodott a szerepléstől. „Bizonytalan voltam, hiszen még kicsinek érzem őt a szerepléshez. Mivel a fontos dolgokról mindig közösen döntünk a férjemmel, ezt is megbeszéltem Sofival. Ő erősített meg abban, miért ne dönthetné ezt el most Nara. Utólag nem bántunk meg. Az első perctől láttam a kislányunk testbeszédén, hogy mennyire élvezi a szereplést” – újságolja.

Kiemelt képek: press.tv2.hu/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!