Napi friss

Viharos kapcsolatukhoz méltóan búcsúztatta kolléganője a Bűbájos boszorkák színésznőjét

Alyssa Milano és Shannen Doherty sosem voltak jóban, és Alyssa ezt az 53 éves sztár halála után sem próbálja máshogy beállítani.

Shannen Doherty és Alyssa Milano közötti konfliktus a Bűbájos boszorkák című sorozat forgatása során alakult ki. A sorozat 1998-ban debütált, és Doherty Prue Halliwellt, míg Milano Phoebe Halliwellt alakította. Bár a képernyőn testvéreket játszottak, a valóságban nem mindig jöttek ki jól egymással. A feszültségek és nézeteltérések idővel annyira súlyosbodtak, hogy a sorozat harmadik évadának végén Doherty távozott a produkcióból. Hivatalosan nem erősítették meg, hogy Shannen Doherty kilépése közvetlenül a Milanóval való konfliktusának eredménye volt, de a pletykák és találgatások szerint a két színésznő közötti viszony nagyban hozzájárult ehhez a döntéshez.

A hétvégén a rajongókat és kollégákat egyaránt lesújtotta az 53 éves színésznő halálhíre, akit 2015-ben diagnosztizáltak mellrákkal. Az évek során többször is úgy tűnt, hogy sikerült legyőznie a betegséget, de nemrég áttéteket találtak az agyában és a csontjaiban is. Több műtéten is átesett, de végül sajnos nem sikerült legyőznie a betegséget, és július 13-án elhunyt.

Sokan kíváncsiak voltak, hogyan emlékezik meg róla kolléganője, akivel nem igazán kedvelték egymást, de Alyssa nem hazudtolta meg magát, kapcsolatukhoz méltóan búcsúzott, megható szavakkal, de nem szépítve semmit. „Nem titok, hogy Shannennel bonyolult volt a kapcsolatunk, de ennek ellenére mélyen tiszteltem. Tehetséges színésznő volt, akit sokan szerettek, és a világ kevesebb nélküle. Részvétem mindenkinek, aki szerette őt” – nyilatkozta Alyssa.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!