Napi friss

Krausz Gábor a kislányáról: „Szívfájdalmam, hogy válogatós”

A sztárséf elárulta, nehezen viseli az életkorból adódó válogatást Hannarózánál.

Minden szülő életében fontos, hogy megismertesse hivatását a gyerekével, és nyilvánvalóan izgatottan várja, hogy mit fog hozzá szólni a csemetéje. Különösképp igaz ez akkor, ha ez a szakma mások kedvére is szolgál. És Krausz Gábor hivatása épp ilyen, kétség sem fér a tudományához. Így aztán érthető, ha érzékenyen érinti, hogy a lánya esetében meg kell küzdenie az elismerésért, ugyanis mint azt a Glamour interjújában bevallotta, Hannaróza a válogatós gyerekek közé tartozik. „Szívfájdalmam, hogy válogatós, és kevés ételt hajlandó megenni. Bár azt mondják, minden gyerek így van ezzel, és majd megváltozik. Óvatosan, finoman kell próbálkozni nála, és nehéz új dolgokra rábeszélni. Ha valamire egyszer azt mondja, hogy nem, azt fixen nem fogja megkóstolni a következő alkalommal sem” –  mesélte a lapnak a séf, hozzátéve, hogy nehéz meggyőzni a mindössze 4 és fél éves Hannikát.

Krausz Gábor azt mondta, ugyanakkor van egy bevált trükk: nem erőlteti lányát, hogy új ízekkel ismerkedjen. „Ha viszont ráhagyom, nem erőltetem, és látja, hogy Anna is, én is eszem, akkor van rá esély, hogy meggondolja magát. Többször előfordult már, hogy miután megkóstolt valami újat, annyira ízlett neki, hogy már nem is akarta visszaadni. Ha segít valamit elkészíteni, akkor azt mindig megízleli” –  árulta el Krausz Gábor.

Az már korábban kiderült, hogy Mikes Anna is nagy hatást gyakorolt a kis Hannira: a Dancing with the Stars idején elvarázsolta A Szépség és a Szörnyeteg meséjének megidézése, amit a főpróbán élőben is láthatott. Hannaróza azóta is ezt a dalt kéri folyton az édesapjától, és a táncot is nagyon megszerette. Mint kiderült, egy tánctáborral egybekötött nyaraláson vesznek majd részt együtt, elkísérik Annát, aki a tábort szervezi.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!