Hazai sztár

Tóth Vera és Tóth Gabi – Közösen nevelik Hannarózát

A három nő horoszkópja érdekes képet mutat. Hannaróza édesanyjával, Tóth Gabival már nem először születtek le egymáshoz, és az idő múlásával lesz igazán szoros a kapcsolatuk. Jelenleg viszont nagynénje, Vera lehet a kislány támasza.

A múlt decemberben negyedik születésnapját ünneplő Hannaróza a Nyilas jegyének szülötte, rendkívül erős egyéniség. Majdnem olyan erős, mint az édesanyja, Tóth Gabi.  A kislány művészi képességekkel rendelkezik, a  születési horoszkópja szerint még többre is fogja vinni a színpadon, mint az anyukája és a nagynénje. Az anyukájától örökli a művészi vénát és a szabadságszeretetet, az apukájától, Krausz Gábortól pedig a kitartást, a következetességet. A nénikéjétől, Tóth Verától a gondoskodást „hozta le”. Mivel Vera teljesíti Hannaróza minden kívánságát, így a körülményekhez képest kisebb traumát okoz a gyereknek a szülei válása, és később is jobban meg fogja érteni azt a felhajtást, ami történik körülötte.

Hannaróza szomjazza a szeretetet, az idő múlásával is szüksége lehet nagynénje szeretetére, gondoskodására, mert valószínűleg később féltestvére születik majd a szülei új kapcsolataiból. Nagy esély van arra, hogy felüti a fejét a testvéri féltékenység, azt pedig úgy tudja majd feldolgozni, hogy Verára minden helyzetben számíthat akkor is.

Gabi most sokat köszönhet Verának (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Tóth Vera születési képletében a Hold, amely az anyaságot és a családot jelenti, rendkívül erőteljesen áll. Ami azt jelenti, hogy mindennél jobban vágyakozhat gyermekre, amelyet valószínűleg a sors eddig azért nem adott meg neki, mert az énekesnő úgy érezhette, hogy az ő esetében nem összeegyeztethető a szerelem és a családalapítás. Talán eddig olyan kapcsolatai lehettek, amelyekben nem akart volna gyermeket világra hozni. A sors végül megadta neki a szerelmet, amelyben a férjével nemcsak szeretők, hanem a legjobb barátok is lehetnek. Talán azért alakult ki ez a helyzet Hannarózával – aki rendkívül sok időt tölt a nénikéjével –, hogy Vera megtapasztalja az anyaság érzését. Mintha ez az időszak felkészülés lenne a saját gyermek vállalására.

Vera a kislány által megtapasztalhatja, milyen anyának lenni, kereknek és egésznek érezheti az életét a gyermekkel. Általa tud változtatni azon a korábbi hitén, miszerint szerelemből nem születhet gyermeke, idővel már nem gondolja így, mert bízik a férjével kötött szövetségben. Sőt, nála még az is elképzelhető, hogy a saját gyerekük mellett később elgondolkozzanak az örökbefogadáson is.

Vera Pauli Zoltánban találta meg az igazit, augusztusban házasodtak össze (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

A három nő képletében különleges még, hogy Hannaróza Marsa és Gabi, valamint Vera Plútója együtt állnak. Ez a konstelláció arra utal, hogy a gyermek megkaphatja Verától azt az energiát, amellyel az édesanyja is rendelkezik. És ez az energia hajtja majd előre a kislányt a siker útján. Kezdetben csak az oviban, aztán az iskolában, és később olyan helyzetekben, amelyekben ő is a nagyközönség szeretetét élvezheti. Hannaróza egész élete során támaszkodhat Verára a szülei mellett is.

Gabi és lánya új esélyt kapott a sorstól

Gabi születésekor a Nap a Bak jegyében folytatja útját. Ha az ő és a gyermeke horoszkópját összehasonlítjuk, érdekes megállapításra juthatunk, mert Gabi Szaturnusza és Hannaróza Jupiterje együtt állnak. A két sorsbolygó ilyen viszonya arról árulkodik, hogy a korábbi életeikben is kapcsolatban voltak egymással. Minden valószínűség szerint akkor is egy családba tartozhattak, és nem tudták az egymással szembeni feladataikat maradéktalanul teljesíteni. Mivel az anya Szaturnusza és lánya Jupiterje nehéz fényszögekkel kapcsolódik egymáshoz, nagy az esély az ilyen konstellációknál, hogy ugyanaz a felállás ismétlődik most is, mint egykoron, és a sorstól újabb esélyt kaptak, hogy Gabi gondját tudja viselni Hannarózának.

Kiemelt kép: TV2, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!