Napi friss

Csocsesz megkérte szerelme, Angéla kezét: „Nagy bulit szeretnék, az biztos”

A mulatós zenész kedvese a story.hu-nak elárulta, mikor tervezik tető alá hozni a lagzit, és hogy hány vendéggel számolnak.

Két és fél év után örömteli hír látott ma napvilágot a mulatóskirály magánélete kapcsán, kiderült, hogy megkérte a barátnője, Puskás Angéla kezét. Csocsesz jól tudta, hogy kedvesének ez fontos mérföldkő lenne az életében, és szerette volna őt boldoggá tenni a leánykéréssel. „Nem volt kérdés számomra, hogy továbbra is Angélával tervezem a jövőmet. Két és fél év azért elég arra, hogy az ember tudja, valami működik és működni is fog. Tudtam azt is, hogy neki ez fontos, úgyhogy két hete hazafelé Horvátországból megálltunk Balatonlellén, és séta közben megleptem őt a nagy kérdéssel” – meséli a story.hu-nak Csocsesz.

A nagy nap azonban idén még biztosan nem jön el, pár hét múlva ugyanis a zenész lánya megy férjhez. „Szeretnénk, ha ez a nyár Karolináékról szólna, úgyhogy most hagyom is Csocsesznél az esküvőtémát. Majd ősszel vagy tél környékén kezdünk el erről egyeztetni, és én jövő nyárra szeretném időzíteni a nagy napot – veszi át a szót Angéla, aki azt is elárulja, milyen esküvőt szeretne. – Nagy bulit szeretnék, az biztos. Családdal, barátokkal, mindenkivel, akit szeretünk. Csocsesznek hivatalból szerintem úgysem lehetne kicsi, szóval én olyan százfős lakodalmat látok magam előtt.”

Noha a zenészhez hasonlóan egyszer már Angéla is volt házas, nagy álma teljesül az esküvővel. Szerinte ugyanis titkon minden nő álma, hogy a szerelme elvegye feleségül. Ő azonban korábban már lemondott róla, hogy Csocsesz megkéri a kezét. „Őszinte leszek, én azt hittem, a leánykérés már tavaly ősszel megtörténik, amikor a Maldív-szigeteken voltunk. Annyira adott volt minden: ott voltak a barátaink, a hely gyönyörű és romantikus volt, és az utolsó vacsoránál csodás dekoráció várt minket. Na, mondom, ez biztos Csocsesz volt, és most fogja megkérni a kezem. De hiába koktélozgattunk ott boldogan, semmi sem történt. A végén elmondtam neki, mire számítottam, és jól elnevettük a dolgot. Azzal a lendülettel pedig én le is mondtam a leánykérésről. Úgyhogy nagyon meglepett, hogy idén mégis megtörtént.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!