Napi friss

Exkluzív bejelentés: Pápai Joci az X-Faktor új műsorvezetője

Az énekes a Story magazinnak mesélt először az új feladatról és az azzal járó kihívásokról.

Eddig nagy volt a titkolózás arról, ki vagy kik lesznek a műsor házigazdái. Már korábban napvilágot látott, hogy Miller Dávid lesz a műsorvezető, azonban a Story tartogat még egy exkluzív bejelentést: Dávid ugyanis műsorvezetőtársat kap Pápai Joci személyében.

A senior kreatív producer, Verebély Marci ötlete volt ez az új felállás. Sok castingon részt vettem, megnéztük, milyen felállásban működne a legjobban ez a műsor, hogyan lehet megújítani. Behívtak egy közös castingra Miller Dáviddal, és az első három percben kiderült, mennyire jól működünk együtt – kezdi Joci. – Nem is nagyon kellett erről utána beszélni, mert mindenki azt érezte, hogy ez egy jel. Nagyon izgalmas feladat ez számomra. Eddig a hasonló nagyszabású showk-ban a zsűri asztalnál ültem, most pedig egy egészen más oldalról tekinthetek bele egy tehetségkutató készítésébe, és ez nagyon izgalmas. Az én szerepem nem is a klasszikus műsorvezetői szerep, aki elmondja, hogy mi fog történni vagy hasonlók, egy sokkal lazább, sokkal inkább hozzám illő feladat az enyém, amiben igazán önmagam lehetek.”

Míg Joci műsorvezető lesz, jóbarátja, Majka mentorként vesz részt a produkcióban. Mindketten erre az évadra igazoltak az RTL-hez „Nagyon sok projektben dolgozunk és dolgoztunk már együtt, mindig megvolt közöttünk az összhang. Kiderül, hogy a nézőknek mennyire tetszik majd ez a felállás, de mi nagyon számítunk rájuk. Bízunk benne, hogy akik minket szeretnek, követnek, akik a mi nézői bázisunk, az RTL-re is velünk tartanak. Nagyon izgalmas lesz ez az év – magyarázza Joci. – 2003-ban kiestem a tévés tehetségkutatóból, amiben először indultam, utána kijött az első albumom. Emlékszem, Majkáék jöttek fellépni Tatára egy éjszakai helyre, jóban voltam a tulajjal, és bemenetem hozzájuk. Kiderült, hogy egy kiadónál vagyunk, elkezdtünk beszélgetni, és ezzel kezdődött a kapcsolatunk, ami egy nagyon sikeres, immáron több mint két évtizedes barátság lett. A közös munka persze számos barátságot tönkretett már, de mi ezt a próbát is kiálltuk. Sok mindenen átmentünk már, együtt sírtunk, együtt nevettünk. Majka nagyon sokszor támogatott, amikor fel akartam adni a zenei karrierem, ő lelkileg támogatott, segített kitartani. Örökké hálás leszek neki.”

További részletek a legfrissebb Story magazinban!

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!