Napi friss

Molnár Csilla szerelme ellátogatott a tragikus sorsú szépségkirálynő emlékszobájába

Futács Károly ellátogatott az emlékszobába, amit a tragikus körülmények között elhunyt szépségkirálynőnek állítottak. Az épületnek is különleges története van, ahol a szoba helyet kapott.

Az 1910-es években Abrudbányai-Rédiger Ödön menyasszonya, Magdus az esküvőjére készült, amikor három héttel a szertartás előtt meghalt. A vőlegényt annyira megrendítette a kedvese halála, hogy évekig tartó gyászában elhatározta, emléket állít neki, amit később már házas, családos emberként meg is tett. Innen ered az épület némileg meghökkentő neve: Kripta-villa. Molnár Csilla története is megrendítő. A fonyódi lány 1985-ben mindössze 17 évesen nyerte el a Magyarország Szépe címet és az ezzel járó díszes koronát. A győzelem jelentette hírnév azonban alaposan megnehezítette az életét. A versenyt szervező cég elvárásai, a különféle pletykák és rágalmak, valamint az egyre sűrűsödő családi konfliktusok hatalmas nyomást jelentettek számára. Ezt a nyomást pedig az ő fiatal, törékeny lelke nem bírta el, 1986. július 10-én kora délután szülei házában halálos adag gyógyszert vett be, és már nem tudták megmenteni az életét. Molnár Csillát bájos személyisége és drámaian rövid élete miatt rengetegen a szívükbe zárták, a legnépszerűbb közösségi oldalon még mindig több százan vannak a rajongói csoportjában. Nem csoda, hogy 2017-ben a Kripta-villában is emléket állítottak neki: egy, a nevével fémjelzett szobával tisztelegtek előtte, amelyben fotók, róla készült festmények és személyes tárgyak voltak megtalálhatók. Futács Károly, Molnár Csilla egykori szerelme járt ebben az emlékszobában, és mesél is az ezzel kapcsolatos érzéseiről a Story nyári különszám hasábjain.

Itt a Story nyári különszáma!

Izgalmas nyári témákkal, rejtvényekkel, lebilincselő sztártörténetekkel és flörthoroszkóppal tele megjelent a Story nyári különszáma! Ennél jobb olvasmányt nem is találhatna, mielőtt elindul a strandra, szerezzen be egy példányt. Keresse magazinunk különszámát az újságárusoknál!

Kiemelt képek: Archív, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!