Napi friss

Bon Jovi is elkísérte a nászútra fiát és menyét – fotók

Jake Bongiovi és a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown már házasok, és a kétszemélyes nászút helyett a világhírű zenésszel töltötték a mézes heteket.

Szardínián kapták lencsevégre Jon Bon Jovit, és nem is akárkikkel: fiát, Jake Bongiovit és frissen a családjukba került Millie Bobby Brownt kísérte el a nyaralásra feleségével, Dorothea Hurley-vel. Az ifjú pár nemrégiben házasodott össze teljes titokban, és a fiatalok a mézeshetek első heteiben a világhírű énekes és felesége társaságában utaztak el a meseszép olasz szigetre. A Page Six értesülései szerint a 20 éves Millie és a 22 éves Jake kézen fogva andalogtak Porto Cervóban, szorosan a nyomukban pedig a sztár lépdelt feleségével, ahol le is fotózták őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Page Six (@pagesix) által megosztott bejegyzés

A büszke sztárapa a fiatal kora ellenére is nagyon támogatta a fia házasságát a színésznővel, amikor tavaly bejelentették az eljegyzésüket. „Nem tudom, hogy számít-e a kor. Ha megtalálják a megfelelő partnert, és együtt fejlődnek, azt hiszem, ez lenne a tanácsom, valóban bölcs dolog együtt növekedni” – mondta korábban Bon Jovi. Hozzátette, hogy örülhet, hiszen minden gyereke boldog kapcsolatban él, és a családjuk is nagyon szereti a gyerekek párjait. A sztáresküvőt azonban nem verték nagy dobra, sőt igencsak bensőséges, szűk körű ceremónián mondták ki a boldogító igent, ugyanakkor úgy tudni, terveznek még egy ünneplést idén nyáron, méghozzá Olaszországban.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!