Napi friss

Tóth Gabi ugyanazt éli át, amit korábban Weisz Fanni és Bangó Marika

A szerelem tette tönkre a családjukat: Tóth Gabi, Bangó Marika és Weisz Fanni kapcsolata is egy férfi miatt szakadt meg az édesanyjával.

Mindhárom családban hosszú időre megromlott anya és lánya viszonya, de nemcsak a viszály közös a történetükben, hanem az is, hogy mindannyian a párjuk miatt távolodtak el egymástól.

Bangó Margit évtizedeken át őrizte a titkát, azt, hogy miért nem áll szóba Marikával, a saját lányával. Tina, az énekesnő unokája aztán 2015-ben kitálalt: édesanyja, Marika elszerette Margit férjét. Akkor Bangó Margit kitagadta a lányát, tíz éven át nem is beszéltek egymással. Végül Margit szíve lágyult meg. „Ő telefonált hozzánk – mesélte Marika a Borsnak. − Mónikámmal, a lányommal beszélt. Bizonyos dolgokat mondott… Erről nem szeretnék beszélni, hogy konkrétan mit, de olyanokat, amit meghallva azt mondtam a lányomnak, hogy hívja vissza nekem… Öt óra hosszát beszéltünk, és öt órán át sírtunk anyuval a telefonban.”

Bangó Margit és Marika ugyan újra egymásra talált, a harag azonban nem párolgott el minden családtagból. „Fáj, hogy az unokám, Tina képtelen megbocsátani az édesanyjának… Senkinek nem ajánlom azt, hogy a családjától külön legyen – nyilatkozta az énekesnő. – Nincs az a harag, ami ahhoz vezethetne, hogy az ember megváljon a családjától!”

Weisz Fanni és édesanyja öt éven át volt haragban, és az ő kapcsolatukra is egy nagy szerelem vetett árnyékot. A siket modell, miután megismerkedett Hajmássy Péterrel, szinte teljesen megszakította a kapcsolatot a családjával, nem találkozott az édesanyjával, akit az esküvőjére sem hívott meg. Még nyilvánosan is üzent a kétségbeesett Ágnesnek, hogy hagyja őt békén. Aztán válása után Weisz Fanni észhez tért, és megkereste édesanyját. „Nagyon rossz érzés volt. Nem foglalkoztam a családommal, semmivel nem foglalkoztam, hanem olyan volt, mintha kiürült volna a fejem” – ismerte el Fanni azután, hogy visszataláltak egymáshoz Ágnessel.

Tóth Gabi és édesanyja kapcsolatát is a szerelem teszi próbára, amiről Lékai-Kiss Ramónának beszélt a napokban az énekesnő. Az interjúban elárulta, hogy megromlott a viszonyuk, amikor ő szakított kislánya édesapjával, Krausz Gáborral. „Remélem, nem veszítettem el, de megpróbálom elfogadni, hogy ő ezt még nem dolgozta fel – mondta Gabi, közben potyogtak a könnyei. – Az édesanyámról van szó. Hagyok időt, és majd alakul. (…) Teljesen padlóra küldte. Az édesanyámmal olyan viszonyom volt, amire minden gyerek vágyik. Bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Neki nehéz, mert ők is voltak külön édesapámmal.”

Tudni kell, a Tóth lányok szülei néhány éve külön mentek. Akkor, úgy hírlett, a lányok mindent megtettek azért, hogy újra együtt legyen a család, és végül így is lett.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!