Napi friss

Biztató híreket kaptunk a mélybe zuhant színész állapotáról

A Vámpírok bálja előadás alatt balesetet szenvedő Jegercsik Csaba túl van a műtéten, a csuklótörésen kívül más komolyabb sérülése nem történt.

Eszméleténél volt, de hosszú ideig feküdt mozdulatlanul. A nézők először azt hitték, a produkció része, hogy a Vámpírok bálja című előadásban a professzort alakító Jegercsik Csaba egy hídszerű építményről, 3-5 méter magasról a mélybe zuhant. Csak amikor legördült a függöny, és megkérdezték, van-e a nézők között orvos, vált világossá, baleset történt, amelynek körülményeiről a story.hu is beszámolt.

A Vígszínházban megrendezett előadás egy független társulat vendégelőadása volt. A PS Produkció végre tisztázta, hogy van a színész a baleset óta. „Biztató híreket kaptunk Jegercsik Csaba állapota felől, túl van a műtéten, a csuklótörésen kívül más komolyabb sérülés nem történt. A produkció részéről biztosítottuk maximális támogatásunkról, és felajánlottuk számára a teljes kártalanítást, valamint a rehabilitációban a segítségnyújtásunkat. A baleset miatt kiesett jövedelmét megtérítjük. Jobbulást és gyors felgyógyulást kívánunk neki a PS Produkció és a Vámpírok bálja társulata nevében. Visszavárjuk az őszi előadásokra! A baleset körülményeit és okait kivizsgáljuk, megerősítjük az előadás biztonsági és baleset megelőző intézkedéseket a hasonló esetek elkerülése érdekében” – olvasható a Vámpírok bálja közösségi oldalán.

Úgy tudjuk, a nyárra tervezett előadásokat a produkció megtartja, ám a mostani baleset miatt a rendőrség is vizsgálja a baleset körülményeit, így a nyomozás lezártáig a balesetet okozó jelenetet kihagyják az előadásból.

Kiemelt fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!