Napi friss

Dárdai Blanka „mindenes” lett: „Ez számomra egy szerelemprojekt, kávé, kutyusok, mi kell még?!”

Az énekesnőnek utoljára hat éve volt civil munkája, és most örül neki, hogy a zenélés mellett ismét van valami plusz, ami leköti.

Kedvesével, L.L. Juniorral az utóbbi fél évben bejárták a világot, de mint Dárdai Blanka mondja, jó most kicsit itthon lenni, és a munka is várta. A zenélés mellett a barátnőjével egy kávéházat üzemeltet, amivel rengeteg a dolga. „Egy kutyabarát kávézó ’mindenese’ lettem – kezdi mosolyogva az énekesnő. – Én felelek a marketingért és a közösségi oldalakért, ha jótékonysági rendezvény van nálunk, vagy épp örökbefogadási napot tartunk, akkor segítek a szervezésben, de simán beállok kávét főzni, ha arra van szükség. Ez nekem nem derogál, sőt. Hat éve is egy kávézóban dolgoztam, és imádtam. Szerintem jó, ha egy zenész, egy énekes nem csak egy lábon áll. Ezért sem hezitáltam, amikor a barátnőm megkérdezte, hogy segítek-e vinni a boltot.”

Az üzletben, amit barátnőjével üzemeltet, Blanka volt az első fizető ­vendég (Fotó: Archív)

A kávézó két évvel ezelőtt nyitott, Blanka volt az első fizető vendég. „Ez számomra egy szerelemprojekt: kávé, kutyusok, mi kell még?! Ez nekem nemcsak a megélhetésről szól, hanem arról is, hogy kitöltsem az időm, és tényleg élvezem. De nem kérdés, az első helyen továbbra is a zene van. Sajnos vagy nem sajnos, ezen a nyáron inkább a dalírás lesz előtérben, muszáj leülnöm, de persze lesznek fellépéseim is. Az elmúlt egy-két évben rengeteget utaztam, teljesen felborult az életem, a teendők meg csak gyűltek, az alkotást elhanyagoltam. Igyekszem összerántani magam és a zenei karrie­remet, most első a munka! Lesz egy kiruccanásunk anyukámmal, majd apukámmal augusztusban, barátnős kikapcsolódást is tervezek, de különben megtalálni a kávézóban” – teszi hozzá mosolyogva az énekesnő.

Kiemelt kép: Nosalty Ételfotó/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!