Napi friss

Ónodi Eszter: „Nála depressziósabb, magányosabb színésznővel még életemben nem találkoztam”

A színésznő egy filmforgatás közben szembesült vele, hogy a hollywoodi sztárok élete inkább egy cirkuszhoz hasonlít.

Ha létezik nagybetűs színésznő hazánkban, akkor Ónodi Eszter egészen biztosan az. Ezt szakmai elismerések tömkelege is bizonyítja. Nemrégiben például az Aglaja című filmben nyújtott alakításáért díjazták, a film előkészületei révén pedig kissé belekóstolhatott, min mennek keresztül a hollywoodi színészek, amikor egy szerep kedvéért átalakítják a testüket. „Egy artistát kellett eljátszanom, egy hajon logó nőt. Megnéztem a dublőrömet, aki az attrakciókat csinálta a filmben. Felsőtestben elég erős volt, lejjebb pedig vékonyabb. Ezért muszáj volt izmokat pakolni rám, és ráadásul fogynom is kellett. Kaptam dietetikust, aki megmondta, hogy a tojásrántottához rakjak még hozzá fehérjét, mert izmot kell építenem. Emellett súlyos csuklópánttal jártam futni a nyári melegben. Pusztító volt, de talán így érezhette magát Renée Zellweger is, amikor a Bridget Jonesra készült. Valami olyat tettem a testemmel, amit a szerep nélkül nem tettem volna meg” – mesélte a KAPOD című podccastműsorban.

De korábban testközelből is megtapasztalhatta Ónodi Eszter, milyen egy amerikai sztár élete, hiszen a Houdini című sorozatban Adrien Brody édesanyját alakította. Mint mesélte, fura dolgokat látott. „Soha nem vegyült a stábbal, hanem mindig volt egy csatolmánya, akihez minden jelenet után odament. Három hétig itt volt a barátnője, majd pedig az édesanyja jött. Olyan volt, mintha egy búrába, lett volna velük.”

Azonban mégsem ez volt a legváratlanabb élménye a sorozat forgatása alatt, az Brody partnernőjéhez, Kristen Conollyhoz kötődik. „Nála depressziósabb, rosszkedvűbb, magányosabb színésznővel még életemben nem találkoztam. Egy fantasztikus lakásban volt elszállásolva, egy csodálatos helyen, egyfolytában dolgozott, tehát minden körülmény meg lett volna ahhoz, hogy jól érezze magát. De olyan magányosnak és kiszolgáltatottnak láttam. Ott hagyott mindent Kaliforniában, nem tudott, nem akart hozzánk kapcsolódni semmilyen szinten. Az egésznek volt valamilyen cirkuszi jellege. Ő most itt van, de lehet, hogy a következő három hónapban Zimbabwe lesz az otthona. Nem azt láttam rajta, hogy ezt az életet szeretné élni, és ez milyen jó lehet” – magyarázta Ónodi Eszter.

Kiemelt kép: RTL+

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!