Napi friss

Hogy jutottak idáig? Nyilvánosan esett egymásnak a Nyerő Páros házaspárja

Dudás Miki hűtlenséggel vádolja Szigligeti Ivettet, aki állítja: nála van az igazság – bármit is jelentsen ez.

Az egykori élsportoló, akinek feleségét, és valójában őt magát is a Nyerő Páros című műsorban ismerte meg az ország, úgy tűnik, végleg szakítottak. Nem először. Kicsit hajaznak Jimmy fiára, Zámbó Krisztiánra és az ő Zsuzskájára, akik havonta, hetente állnak elő azzal, hogy szakítottak, majd kibékültek. Ember legyen a talpán, aki a csepeli fiú és menyasszonya szerelmi civódását követni tudja.

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett szerelmi élete ennél egy kicsit követhetőbb. A szimpatikus, mosolygó asszony és sportos ura először 2023 szeptemberében jelentették be, hogy kilenc év együttlét meg családalapítás után szakítottak. Aztán idén januárban kiderült, hogy újra összejöttek, akkor Miki azt mondta, a kettejük közt lévő kötelék erősebb, mint valaha. Ám soha nem hallgattak el azok a hírek, hogy valójában valami gond van. Mindezt pedig nemrég az olimpikon is megerősítette egy korlátozott ideig elérhető Instagram-posztban. „Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a szar, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3× autót mosatni” – írta a világbajnok kajakozó.

Majd így folytatta: „Engem vádol a média megcsalással, mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik sajnos annak, akit 10 évig szerettem, ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja.”

Miklós mondataira nem sokkal később Ivett is egy korlátozott ideig visszanézhető Instagram-bejegyzésben reagált. „Szeretnék reagálni a kiírt storyra… Igazából NEM SZERETNÉK! Ne szólj szám, nem fáj fejem! Mindenki azt gondol bele, amit akar. (Az igazság nálam van!)” Mindezek után döntse el ki-ki maga, kinek az oldalán van az igazság, ha egyáltalán van ilyen.

Kiemelt képek: TV2, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!