Napi friss

Dudás Miki és Szigligeti Ivett: „Kilenc év után sajnos külön folytatjuk”

Az egykori kajakos házassága menthetetlen, ezzel pont került a hosszú hónapok óta tartó találgatásokra.

A hétvégén hozta nyilvánosságra Dudás Miki, hogy mégis elválnak útjaik gyermekei édesanyjával, az exszépségkirálynő Szigligeti Ivett-tel. A pár kilenc együtt töltött év és két gyerek után jobbnak látták, ha elválnak. „Kilenc év után sajnos Ivett-tel külön folytatjuk. A gyerekek persze közösek, és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk az elején. A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljük” – adta hírül az egykori élsportoló egy ideiglenesen elérhető Instagram-bejegyzésben.

Az egykori kajakos házasságáról beszélték már egy ideje, hogy talán nincs minden rendben: az ugyanis mindig találgatásokra ad okot, ha egy olyan pár, mint ők, akik korábban szívesen nyilatkoztak, magánéletüket is bátran felvállalták, egyik pillanatról a másikra bezárkóznak. Közös képeik már rég eltűntek a közösségi oldalaikról, és bár Miki sosem tagadta, több hullámvölgyön is túl voltak az elmúlt időszakban, a legemlékezetesebb eset az volt, amikor 2022-ben második gyermekük, Miló születését az édesanya már egyedül jelentette be. Mikit hűtlenséggel is többször megvádolták, erről az RTL Nyerő Páros című műsora után maga Ivett úgy beszélt, bár megbocsátani nem tudott, mivel szereti a férjét, megpróbálják rendezni a kapcsolatukat. Többszöri nekifutás után tavaly decemberben úgy tűnt, talán sikerült is.

Azóta Miki fogyott huszonnégy kilót, amit szintén azzal indokolt, hogy két kisgyerek mellett nem teheti meg, hogy ne legyen fitt. Az új külső mellé pedig még egy örömteli esemény kapcsolódott, hiszen alig egy hónapja vették birtokba Ivett-tel első közös otthonukat. Ám ez is kevés volt ahhoz, hogy visszahozzák a régi idillt. A nyilvános bejelentéssel pedig elismerték, nem is akarják a jövőben a közös jövőt.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!