Napi friss

Kokó és felesége Alaszkában szembesült a valósággal: „Már nincs mit tenni”

A volt bokszoló és felesége 10 napos tengeri utazáson vettek részt Alaszkában, ahol saját szemükkel láthatták a drámai változásokat.

Kovács Kokó István és felesége egészen Alaszkáig mentek, hogy pihenhessenek. Ezúttal gyermekeik nélkül, egy 15 emeletes tengerjárón igyekeztek kipihenni a fáradalmakat. Kokó bevallotta, hogy egyikük számára sem volt bakancslistás a távoli táj, ugyanakkor mindenképp el akartak szökni most a gyerekek nélkül. „Azt gondolom, hogy minden szülő, anya tudja, hogy 2 és 6 éves gyerek mellől néha olyan jó elmenni. De nem akartuk most, hogy más gyerekeit hallgassuk a nyaralás alatt, és esetleg sajnálkozzunk, hogy miért nem jöttek velünk, így esett a választás az alaszkai hajózásra” – mondta el az RTL Reggeliben Kokó.

Ám amivel ott szembesültek, arra nem igazán voltak felkészülve. Ugyanis mint kiderült, Alaszka már nem olyan zord és hideg, csak úgy röpködtek a melegrekordok a gleccserek körül. „Ott álltunk mellette, rengeteg videót készítettünk a leszakadó jégtáblákról. (…) Alaszka már egyre zöldebb, tele van esőerdőkkel. Sok helyivel beszéltünk, de egy természettudóssal is, és előadásokat is hallgattunk. Volt ez a Milos nevű professzor, aki azt mondta, hogy szinte már mindegy. Nincs már sok értelme az edukálásnak sem, a változás visszafordíthatatlan az éghajlatban” – mesélte a bokszoló.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!