Napi friss

Külön utakon jár Marics Peti és Valkusz Milán

Vajon a két éve berobbant duónak hogy alakul a közös jövője?

Áprilisban jelentették be, hogy Valkusz Milán az RTL képernyőjén fog feltűnni, az X-Faktor egyik zsűritagjaként. Pár héttel ezelőtt kiderült az is, hogy Mylo néven egy új zenei vállalkozásba kezd The Kudu nevű zenésztársával.

Jóbarátjáról, a ValMar duó másik tagjáról, Marics Petiről egy hete tudni, hogy Milóval ellentétben ő ismét a TV2-höz szerződött, és a Megasztár egyik zsűritagja lesz. A minap pedig kiadta a KKevinnel közös, Se Veled Se Nélküled című közös dalát is. Marics Peti egyébként már januárban új vizekre evezett, a Szép mosolyú lány című dala ugyanis nem Milóval, hanem Radics Gigivel közös szerzeménye, aminek a klipjében ugyan felbukkan a barátja, de csak mint statiszta.

Persze ez nem azt jelenti, hogy vihar lenne a paradicsomban, hiszen a két srác három héttel ezelőtt egy új ValMar zenét is piacra dobott, és egész nyáron együtt turnéznak. Annyi bizonyos, hogy mindketten külön-külön is bontogatják a szárnyaikat. Hogy ez hosszú távon mit jelent, azt egyelőre nehéz megmondani, de ha a Majka és Curtis formáció sikere a minta, akkor jól is alakulhat a ValMar jövője. Hiszen a két rapper a közös zenélés mellett másokkal is dolgozott együtt, és mint tudjuk, nem ez vezetett a szakításukhoz…

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!